Kontakt os her
Nyheder 19. september 2018

Fokus på Li-ion-batterier fra LINAK

Med Li-ion-batterier fra LINAK får applikationer til sundhedspleje en stabil og pålidelig ydeevne - og op til fire gange længere batterilevetid sammenlignet med traditionelle bly-syre-batterier.

Fokus på Li-ion-batterier fra LINAK
Med Li-ion-batterier fra LINAK får applikationer til sundhedsplejen, eksempelvis patientløftere og sidde-til-stå-løftere, en stabil og pålidelig ydeevne - og op til fire gange længere batterilevetid sammenlignet med traditionelle bly-syre-batterier.

Reduceret miljøeffekt
LINAK tror på den grønne omstilling, og med lithium-ion-teknologien går vi et skridt af vejen. Vores sortiment af lithium-ion-batterier sikrer en lavere miljøpåvirkning sammenlignet med traditionelle bly-syre-batterier. Litium-ion-batterier producerer mindre affald, fordi de har en levetid, der er op til fire gange længere. LINAK Li-Ion-teknologien sikrer høj batterikapacitet, 40% lavere vægt og lang levetid på batteriet. Med generelt lavere batteritransport nedbringes CO2-udledningen desuden markant sammenlignet med konventionelle batterier. 

Optimering inden for sundhedspleje
Når du vælger lithium-ion-batterier får du en letvægtsløsning, hvor batteriet er let at udskifte. Det bidrager til at optimere arbejdsgangene og stabilisere løft i medicinske applikationer, og det giver en bedre ergonomi for sundhedspersonale overalt i verden. 
BAJL Li-Ion 2.25 Ah og BAJL Li-ion 4.50 Ah er udviklet specielt til medicinske applikationer som støtte til plejepersonale, der arbejder med mobilt og justerbart udstyr, og udfører hyppige og tunge løft. Fællesnævneren for Li-Ion-batterierne fra LINAK er bedre arbejdsmiljø, stabil og høj ydeevne på udstyret og holdbare batterier med stabil kapacitet. 

Hvis du vil vide mere om LINAK Li-Ion-batterier eller andre LINAK produkter til sundhedspleje, er du velkommen til at kontakte os.
 
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os