Nyheder 26. oktober 2018

MEDICA 2018: Fremtidens sundhedspleje er trådløs med LINAK løsninger

LINAK deltager igen i år på den internationale branchemesse MEDICA i Düsseldorf i Tyskland. Vi glæder os til at præsentere vores trådløse løsninger og kraftfulde justeringsløsninger til sundhedsapplikationer.

Innovation ligger i vores DNA
Vi skaber værdi ved at gøre nye ideer til morgendagens løsninger. På MEDICA 2018 i Düsseldorf i Tyskland ser vi frem til at vise dig vores nyeste innovationer inden for trådløse løsninger, høj løftekraft, udnyttelse af "Internet of Things" (IoT) og sikkerhed som en integreret del af samtlige LINAK aktuatorsystemer.

Vi glæder os til at vise dig rundt og demonstrere, hvordan vores elektriske aktuatorteknologi sikrer de avancerede justeringsmuligheder, som du skal bruge til at udvikle justerbare sundhedsplejeapplikationer, der også kan løfte fremtidens udfordringer.

MEDICA 2018: Fremtidens sundhedspleje er trådløs med LINAK løsninger
 
MEDICA 2018: Fremtidens sundhedspleje er trådløs med LINAK løsninger
 
MEDICA 2018: Fremtidens sundhedspleje er trådløs med LINAK løsninger
 

Kom og besøg os på stand nr. F11 i hal 14 - her kan du opleve vores omfattende produktsortiment og høre mere om, hvad markedets mest avancerede aktuatorteknologi kan løse for dig i fremtiden.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.