Kontakt os her
Nyheder 30. oktober 2018

Åbning af det nye fabriksafsnit hos LINAK Slovakiet

Byggeriet i Prešov i Slovakiet har stået på i flere år og blev afsluttet onsdag, hvor LINAKs CEO Bent Jensen klippede snoren og indviede LINAKs nye fabriksbygning.

LINAK Slovakia - fabriksbygning

Onsdag præcis klokken 9.00 klippede LINAKs CEO Bent Jensen, administrerende direktør for LINAK Slovakia Juraj Hórvath og den lokale borgmester František Novotny snoren og indviede dermed officielt et helt nyt afsnit af LINAKs produktionsfacilitet i Župčany.

Dermed tilføjes 3.900 m2 til den eksisterende fabriksbygning på 5.100 m2, og den nye bygning kommer ikke alene til at sikre øget beskæftigelse i Prešov lokalområdet. LINAK sikrer samtidig, at fabrikken kan følge med den stigende markedsefterspørgsel langt ind i fremtiden.

Åbning af det nye fabriksafsnit hos LINAK Slovakiet

Borgmester František Novotny (til venstre), CEO Bent Jensen og administrerende direktør Juraj Hórvath klipper snoren til LINAKs nye fabriksbygning i Prešov.

Åbning af det nye fabriksafsnit hos LINAK Slovakiet

LINAKs CEO Bent Jensen "dekorerer" den lokale administrerende direktør Juraj Hórvath med båndet.

 

Medarbejderne og byrådsmedlemmer deltog i åbningen
Fabrikken beskæftiger i skrivende stund 250 medarbejdere, og har specialiseret sig i fremstilling af moderne elektriske dobbeltaktuatorer til komfortmøbler. Alle medarbejderne var indbudt til indvielsen sammen med medlemmer fra det lokale byråd.

Flere medlemmer af direktionen i LINAK Group deltog også i arrangementet, hvor lokale kunstnere underholdt forsamlingen med traditionel folkemusik.

Løbende udbygning af automatisering af produktionen
Robotter har længe været en integreret del af LINAKs produktionsanlæg. Og udviklingen mod mere automatisering fortsætter – også på fabrikken i Prešov. LINAK Slovakia er i stand til at producere over tre millioner enheder om året i ensartet og høj kvalitet og dermed følge med markedsefterspørgslen, der er stadigt stigende.

Selvom automatiseringen øges med flere industrirobotter, vil LINAK Slovakia også fortsat udvide medarbejderstaben i forhold til efterspørgslen.