Kontakt os her
Nyheder 5. november 2018

Vi introducerer HC05 håndbetjening med soft sort overflade

LINAK udvider sortimentet af håndbetjeninger til komfortmøbler med en ny udgave af den populære HC05 håndbetjening. Ud over modellen i blank hvid, som mange af vores kunder kender, fås nu en ny udgave med soft sort overflade som alternativ.

HC05 trådløs håndbetjening

Den smalle og lette håndbetjening HC05 blev oprindelig udviklet til TD4 Standard dobbeltaktuator, og den er populær som betjening til mange typer elevationssenge. Indtil nu har den kun kunnet fås i blank hvid. Nu lancerer vi en ekstra model i en ny farve og med ny overflade. Det giver dig flere muligheder i designet.

Den nye model har overflade af mat og soft sort. Den mørke farve giver et eksklusivt udseende, og ikonerne på knapperne træder tydeligere frem. Med den bløde overflade får HC05 et stilrent look og et godt greb.

Den kendte udgave af HC05 i blank hvid er stadig en standardmodel, og med den nye udgave i soft sort er der nu to valgmuligheder. 

Den lille Bluetooth® betjening til basissystemer
HC05 kan anvendes med flere forskellige systemer. Uanset om du designer sengen med et TD4 dobbeltaktuatorsystem, eller du foretrækker et singleaktuatorsystem med en CBH Advanced kontrolboks med Bluetooth® Adapter, er HC05 det perfekte valg som trådløs betjening. 

Den er udstyret med batterier med lang levetid, og den er meget enkel at tilslutte via Bluetooth®, så du kan indstille ryglæn og benstsøtte eller opsætte den til simultankørsel. HC05 er også forsynet med knap til styring af Under Bed Light-funktionen – et diskret vågelys, så du kan finde rundt i mørke.

Læs mere om HC05 trådløs håndbetjening
 
Hvis du vil vide mere om LINAK® HC05 håndbetjening, TD4 dobbeltaktuator-systemer eller andet LINAK udstyr til komfortmøbler, er du velkommen til at kontakte os.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.