Nyheder 21. november 2018

MEDICA ’18 – fremtiden inden for sundhedspleje er trådløs

Et væld af nye idéer, produkter og løsninger blev præsenteret på MEDICA branchemessen 2018 i Düsseldorf i Tyskland i november. LINAK® havde fokus på udviklingen af trådløse applikationer, IoT og nye kraftige aktuatorløsninger.

Verdens største fagmesse for sundhedsfagligt personale og producenter af lægemiddeludstyr og applikationer kunne igen i år byde på nye ideer og inspiration inden for pleje- og behandlingssektoren.

For LINAK bød messen på talrige gode samtaler og værdifulde indmeldinger fra både kunder, leverandører og gæsterne på messen generelt. Samtidig fik vi mulighed for at vise, hvordan leverandører af sundhedsplejeapplikationer kan leve op til kravene i en verden, hvor udviklingen går mod stærkere og mere avancerede bevægelsesløsninger og omfattende brug af data.

LINAK sender en tak til alle, der besøgte os på vores stand på MEDICA’18 og bidrog med værdifuld viden, så vi kan blive ved med at udvikle bevægelsesløsninger, som kan skabe udvikling for dig.
 
Hvis du gerne vil vide mere om de produkter og løsninger, vi havde med på messen i år – eller måske gerne vil have den fulde præsentation – er du velkommen til at kontakte din lokale LINAK afdeling. Vi fortsætter gerne snakken og svarer altid gerne på nye forespørgsler. 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.