Nyheder 8. januar 2019

ACT aktiverer flere funktioner på avancerede hospitalssenge

LINAK® ACT kontrolenhed med touch skærm er det perfekte interface til at styre flere nyttige funktioner på avancerede hospitalssenge

Nu er det blevet lettere at styre flere funktioner på moderne hospitalssenge via en enkelt kontrolenhed. ACT (Attendant Control Touch) kontrolenheden med touch skærm kan styre langt mere end ryglæn og benstøtte med inddeling i tre niveauer – simpel indstilling af sengen, avancerede indstillinger og intelligente servicefunktioner. 

De intelligente funktioner er blandt andet indbygget patientvægt, Out Of Bed Sensor (OOB) med automatisk styring af lys, vådsensor (WET) og Bed Side Rail (BSR) sensor. Funktionerne tilsluttes via modulsamledåsen, og du kan styre den avancerede hospitalsseng via en touch skærm.

Indbygget præcisionsvægt
LINAK® vejeenhed, QLCI2, sikrer ikke kun en præcis vejning af patienten (+/- 100 g). Den omfatter også Out Of Bed (OOB) Sensor. Installationen er enkel med det nye og meget brugervenlige kalibreringsværktøj og mikrostik, der kobles til batteriet af producenten.

Intelligente funktioner med modulopbygget samleboks
Modular Junction Box, MJB8, er en intelligent enhed, der tilslutter ekstra enheder, så hospitalssengen kan udnyttes bedre. MJB8 modtager signaler fra funktioner såsom OOB, WET, BSR, lys og relæer. Alle funktioner er tilgængelige via ACT-interfacet.

En samlet og monteringsvenlig løsning
Med den nye løsning baseret på ACT, MJB8 og QLCI2 kan du kombinere aktuatorbevægelserne med funktioner til vejning af patienten, Out Of Bed sensor, Bed Side Rails (BSR) og vådsensor – i én og samme løsning. 

Samtidig er LINAK® aktuatorsystemer til medicinsk udstyr generelt nemme at montere via OpenBus™ platformsdesignet, hvor alt passer sammen, og enhederne er nemme at samle. 
Hvis du vil vide mere om, hvordan den opdaterede ACT, MJB8 og/eller QLCI2 kan forbedre applikationerne på din hospitalsseng, er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.