Nyheder 4. juni 2019

LINAK introducerer ny vejeløsning til sundhedsplejesenge

Vægtmålingssystem til hospitals- og plejemiljøer. Systemet består af Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) og en display-enhed - enten håndbetjeningen HB100 eller touchskærmen Attendant Control Touch (ACT).

LINAK Vejeløsning er vægtmålingsudstyr til en lang række applikationer i hospitals- og plejemiljøer – typisk monteret på og tilsluttet til en hospitalsseng.

Med vejesystemet kan plejepersonalet følge udsving i patientens vægt uden at skulle have patienten ud af sengen. Det sparer tid for personalet og øger komforten for patienten.

LINAK® Vejeløsning til sundhedsplejeapplikationer består af Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) og en vægtaflæsningsenhed. Det kan enten være HB100 håndbetjeningen med display eller multitouchskærmen Attendant Control Touch (ACT). 

HB100
Håndbetjeningen HB100 er forsynet med funktion til aflæsning af vægt og Out Of Bed-funktionen (OOB). Den har et 2,4" farvedisplay og intuitiv menunavigation.

ACT
Attendant Control Touch er en touchskærm med fuld funktionalitet inklusive aflæsning af vægt. ACT har en 9,5” touchskærm til styring af aktuatorerne og andre intelligente funktioner.

QLCI2
Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) er hjernen i systemet. Den sørger for tilslutning og styring af input fra de fire vejeceller og sender oplysningerne til visningsenhederne. QLCI2 har også en gatewayfunktion, som kalder personalet, hvis en patient står ud af sengen.

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.