Kontakt os her
Nyheder 15. august 2019

Nye egenskaber og flere funktioner i den nye Bed Control App

Smartphone apps er blevet en del af hverdagen overalt i verden. Med den nye LINAK® Bed Control App får brugere af elevationssenge en række nye funktioner.

Indstil alarmen med Bed Control App

Moderne elevationssenge har mange flere funktioner end bare indstilling af hovedenden. Med den nyeste opdatering af LINAK® Bed Control App får brugerne en række nye funktioner og en meget mere intuitiv vejledning til fejlretning i appen.

Ny "valg af seng" til justering af hver side af sengen
Den nye funktion til valg af seng er måske den mest iøjnefaldende af de nye funktioner. Brugeren kan nu indstille den ene side af sengen uafhængigt af den anden eller justere hele sengen synkront. På den måde kan brugeren hæve partnerens hovedende en anelse, for eksempel hvis han snorker.

Sengene navngives i appen, så det er nemt at finde, vælge, styre og justere den ønskede del af sengen.

LINAK Bed Control Apps
 

Ny alarmfunktion til aktivering af massage eller bevægelse
Den nye app har en helt ny lydløs alarmfunktion. Den kan indstilles til at vække ejeren med en let vibration på et indstillet tidspunkt eller for eksempel køre hovedenden til en foretrukken indstilling.

Den lydløse alarm er det perfekte alternativ til den tradtionelle og støjende vækkefunktion. Man bliver vækket blidt, og partneren kan uforstyrret sove videre.

Vejledning til support og fejlretning i appen
Vejledningerne er struktureret efter systemets fejlkoder. Det betyder kort fortalt, at systemet nu på et letforståeligt sprog fortæller, hvad der er galt, og hvordan fejlen kan rettes, i stedet for kun at vise en fejlkode på skærmen. Vejledningerne er lavet på otte forskellige sprog.

Fejlfinding er generelt nemmere med den nye Bed Control App. Når der vises en fejlbesked, har brugeren to muligheder:

  1. Tryk OK til fejlen og foretag en udbedring - for eksempel ved at sænke vægten/belastningen, hvis det er, hvad fejlbeskeden foreslår
  2. Aktivere vejledningen til fejlfinding

Vejledningen til fejlfinding hjælper brugeren til at løse de mest almindeligt forekommende problemer - trin for trin. Det kan være, at der skal foretages parring mellem seng og app igen, eller at der er blevet slukket for strømmen. Generelt er det tanken, at de udvidede hjælpevejledninger skal give færre opkald fra brugerne til sengeproducenternes supportlinjer. Vi kalder det - Hjælpen er lige ved hånden!

Tilpasset app til at understøtte branding
Sengeproducenterne kan understøtte deres eget mærke ved at tilpasse appen til virksomhedens visuelle identitet. Det kan være farver eller logo, så brandet vises, og din elevationsseng fremstår mere unik.

Hvis du vil høre mere om LINAK® Bed Control App, og hvordan den kan tilpasses dit brand, er du velkommen til at kontakte os.

LINAK Bed Control App fås både til Android og iOS.

Google Play

Apple Store

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.