Kontakt os her
Nyheder 21. oktober 2019

MEDICA 2019: Se de seneste nyheder inden for elektriske bevægelsessystemer

LINAK deltager igen i år på den internationale branchemesse MEDICA i Düsseldorf i Tyskland. Vi glæder os til at præsentere innovative løsninger til justering af applikationer til plejesektoren.

Her får du en kort introduktion til noget af det, vi har med på MEDICA 2019. Besøg os i hal 14, på stand F11, i Düsseldorf i Tyskland fra 18.-21. november. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Patientløfter

Fra JUMBO™ til LIFT™ – vores patientløftesystemer gennem tiden
For 25 år siden lancerede vi den første komplette aktuatorsystemløsning til patientløftere . Med LINAK® JUMBO™ fik producenterne mulighed for at indkøbe alle dele til bevægelsesløsningen samme sted. Systemet definerede samtidig en helt ny markedsstandard for kvalitetskontrol og produkttest. Nu er vi klar med efterfølgeren: Vi glæder os til at præsentere den nye løsning LINAK® LIFT.

 
LA20

Slank, kompakt og driftsikker
Også i medicinalbranchen stilles der krav om forskellige sikkerhedsfunktioner og bedre ergonomi og komfort. Samtidig er der ofte begrænset plads til montering af den elektriske bevægelsesløsning. Og netop her kan den nye LINAK LA20 inline aktuator gøre hele forskellen.

 
LC3

LC3 – næsten lydløs
Til forskelligt medicinsk udstyr stilles der krav om støjsvag og skånsom bevægelse med høj løftekraft. Den nye løftesøjle LC3 opfylder kravene til en lang række udstyrstyper, f.eks. behandlingsstole, operationsborde, røntgenudstyr og andet diagnosticeringsudstyr. På MEDICA 2019 præsenterer vi en ny version af LC3 .

 
MEDICA 2019

Besøg os på MEDICA 2019
Hvis du vil høre mere om vores nyheder, kan du læse vores MEDICA avis eller besøge os på stand F11 i hal 14.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.