Nyheder 31. oktober 2019

HC40: Lys i mørket giver en bedre brugeroplevelse

Den indbyggede rysteaktiverede lommelygte i Advanced udgaven af HC40 håndbetjeningen er en af de måder, lys kan gøre en håndbetjening mere brugervenlig. De nye lysfunktioner indgår som en integreret del af HC40 serien af håndbetjeninger og gør dem endnu mere brugervenlige - baggrundslys i knapperne, lys i displayet og andre funktioner.

Vi har nok alle oplevet at blive imponeret, første gang vi stod med en smartphone i hånden. Pludselig kunne man slet ikke forestille sig at undvære alle de nye funktioner igen. Den slags nyskabelser har vi også oplevet på andre områder i hverdagen - lysdæmpere på rumbelysningen, fjernbetjening til radio og TV. Det samme er tilfældet på markedet for elevationssenge, hvor forbrugerne forventer mere af håndbetjeningen.

I en omfattende brugerundersøgelse har vi fundet frem til, præcis HVILKE funktioner brugerne ønsker i håndbetjeningen. Vi har forsøgt at skabe den rette balance mellem enkelthed og funktionalitet med de nye håndbetjeninger HC40 FRAME™ Advanced og HC40 TWIST™ Advanced.

Ryst for at tænde lommelygten - nemt og enkelt!
Skal man indbygge en lommelygte i en håndbetjening, står man med dilemmaet om at indtænke endnu en knap i designet. Men hvad nu, hvis det ikke var nødvendigt? Og hvad nu, hvis man også i samme ombæring kunne gøre håndbetjeningen mere enkel i designet og mere brugervenlig ? Svaret blev den indbyggede lommelygte i Advanced udgaven af HC40 håndbetjeningen, der aktiveres ved at ryste håndbetjeningen.

 

Læs hele artiklen om lys, hvor du også finder beskrivelse af de andre lysfunktioner.

www.linak.dk/hc40 finder du flere oplysninger om HC40 serien af håndbetjeninger.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.