Kontakt os her
Nyheder 14. november 2019

Tilpas Desk Control™ App til dit brand, og styrk salget af dine hæve-/sænkeborde.

Med de mange muligheder for at tilpasse LINAK® Desk Control™ App kan du markedsføre dit eget eller dine kunders brand direkte over for slutbrugerne. Her kan du læse om de mange fordele.

Kundetilpasning af Desk Control App

Mange af de digitale værktøjer, vi bruger i dag, er tilgængelige via smartphone. LINAK® Desk Control™ App bruges i tusindvis af hæve-/sænkebordssystemer globalt som det digitale værktøj, der giver slutbrugerne mulighed for at udnytte bordet optimalt og få statistik med som hjælpeværktøj.

Som en ekstra fordel kan du tilpasse Desk Control App. Du kan markedsføre dit brand ved at:

  • Vælge en farve
  • Indsætte dit logo
  • Tilføje et link til din hjemmeside
  • Eller tilbyde hele brandingpakken til din kunde!

Kort sagt kan du gøre dit eget eller din kundes brand synligt over for slutbrugerne med den tilpassede udgave af LINAK® Desk Control™ App.

Ny brugergrænseflade: Fokus på statistik
Den traditionelle desk app fra LINAK giver mulighed for at anvende brugerens smartphone som en fysisk betjening. Men der er mange flere fordele at hente. Der er sket store ændringer med den seneste version af vores app. Brugerne kan nu opsætte en personlig udfordring og modtage motiverende notifikationer, og med statistikken er det nemt at få overblik over sin brug af bordet i løbet af en dag. En effektiv genvej til bedre arbejdsvaner.

I videoen kan du se mere om de nye muligheder for brugeren i den nye Desk Control™ App: ‘Fokus på brugerstatistik med den nye version af LINAK Desk Control App’.

Enkel genvej til at gøre dit brand synligt
Når du skræddersyr det visuelle design i Desk Control™ App, bliver det meget synligt for slutbrugere, hvem der står bag designet på hæve-/sænkebordet. Du har også mulighed for at indsætte dit logo i DPG-betjeningen. På den måde er dit brand synligt for brugeren i alle funktioner.

Kundetilpasning af Desk Control App
 

Det lyder nemt - og det er det faktisk også! Også hvis digitale løsninger er et nyt område for dig, og du ikke føler dig på hjemmebane. LINAK tilbyder al den hjælp, du har brug for, og du vil blive overrasket over, hvor let og enkelt det er at tilpasse Desk Control App.

Kontakt os, hvis du ønsker at gøre dit brand mere synligt for brugerne.

Din app er altid opdateret
Din kundetilpassede app er bygget på standardversionen af LINAK® Desk Control™ App, og dermed bliver din app også automatisk opdateret. Når LINAK opdaterer eller tilføjer nye funktioner til standardudgaven af appen, får du også opdateringer til din tilpassede app. Alle opdateringer bliver grundigt testet og kan bruges med LINAK produkterne ved hjælp af Bluetooth® Low Energy.

Desuden har du det fulde ejerskab af den tilpassede app, og det eneste, du skal gøre, er at overføre appen til din konto i App Store og/eller Google Play.

Læs mere om Desk Control™ App her.
  

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.