Kontakt os her
Nyheder 24. januar 2020

Ekstra kapacitet på mobilt sundhedsplejeudstyr

Den nye LINAK® Port Junction Box PJB4 giver mulighed for at anvende op til tre kraftige Li-Ion batterier model BA21 (3 x 2,25 Ah) på aktuatorsystemer til medicinsk udstyr.

Ekstra kapacitet på mobilt sundhedsplejeudstyr

For at undgå fritliggende kabler på gulvet skifter mange hospitaler over til batteridrevent udstyr, eksempelvis operationsborde og -stole. Man undgår risikoen for at snuble over ledningerne, og selve udstyret bliver mere mobilt. For at sikre fuld funktionalitet og tilstrækkelig batterikapacitet lancerer LINAK® en ny samleboks . Den får modelnavnet PJB4.

Mobilt udstyr med høj kapacitet
PJB4 øger applikationens batterikraft, f.eks. med tre kraftige Li-Ion batterier af model BA21. En kapacitet på 3 x 2,25 Ah er rigeligt til at bruge udstyret en hel arbejdsdag, så det kun skal lades op om natten.

Passer til det eksisterende aktuatorsystem
Vi har sørget for, at PJB4 helt problemfrit kan integreres med eksisterende LINAK® justeringssystemer. Den monteres med de samme beslag og er i det velkendte, enkle LINAK design. Kabelstyringen er også intuitiv og nem at montere.

I overensstemmelse med standarder og certificeringer
PJB4 samleboksen leveres med de nødvendige certificeringer og i fuld overensstemmelse med de nødvendige standarder – i nogle tilfælde med specifikationer, der går ud over standarderne. Mange aktuatorsystemer til moderne, avanceret medicinsk udstyr opfylder den såkaldte IPX6 Washable DURA™ standard, og vi har naturligvis sørget for, at den nye samleboks også opfylder standarden.

Hvis du har brug for yderligere information om de mange nye muligheder med PJB4 eller andre produkter fra LINAK®, er du velkommen til at kontakte os

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.