Kontakt os her
Nyheder 16. december 2020

Tag en tur rundt i MEDLINE & CARELINE showroomet direkte fra kontoret

I øjeblikket kan vi ikke holde kontakt til vores kunder på samme måde, som vi plejer. Mange af de messer, hvor vi plejer at møde kunderne, er aflyst, og det er ikke muligt at mødes fysisk. Men det skal ikke forhindre os i at præsentere alle de nyheder og informationer, du har brug for, i vores virtuelle showroom.

LINAK MEDLINE & CARELINE udstilling

Tag en tur i vores virtuelle showroom, hvor du kan se vores aktuatorløsninger til hospitals- og plejeapplikationer. Tag dig god tid til en tur rundt i udstillingen, hvor du finder både videoer, brochurer og information om det omfattende sortiment til hospitals- og plejesektoren. Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have en guidet rundvisning, er du velkommen til at kontakte os.


Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.