LINAK udvikler og producerer komplette aktuatorsystemer, der tilfører pålidelig bevægelse til en lang række applikationer. Vores aktuatorer skaber ergonomiske forbedringer i arbejdsmiljøet, og anvendes i forskellige sektorer, der dækker alt fra kontor, hospital, industri til landbrug.

LINAK er internationalt anerkendt og innovatør inden for elektrisk aktuatorteknologi. Vi har over 2.200 medarbejdere globalt, produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet, Kina og USA og datterselskaber i over 35 lande i hele verden.

Fire dedikerede LINAK segmenter
Vi lægger vægt på at være specialister med et solidt markedskendskab inden for vores forretningsområder, og vi ønsker at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Derfor fokuserer vi i øjeblikket på fire strategiske segmenter.

TECHLINE®  løsninger til industriautomatisering, landbrug, energisektoren med mere.
DESKLINE®  løsninger til kontorer, forretninger, køkkener og forskellige typer arbejdsstationer
HOMELINE® løsninger til elevationssenge og andre komfortmøbler
MEDLINE® & CARELINE® løsninger til sundheds- og plejesektoren

Når alt kommer til alt er vores fokus præcis det samme som i 1976 at forbedre livskvalitet for mennesker i hele verdenen.

LINAK ønsker at udbrede anvendelsen af elektriske lineære aktuatorer til andre potentielle anvendelsesområder.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.