Kontakt os her
Om LINAK Ansvarlighed

Ansvarlighed


Vi er ansvarlige i alt, vi gør – over for kunder, medarbejdere og miljøet. Det falder os naturligt at skabe tillid. Vi forbedrer dit liv ved at gøre det, vi siger.

Ikon - værdien ansvarlighed
 

 

Ansvarlighed skaber tillid
For os er ansvarlighed ganske enkelt fundamentet i vores måde at drive forretning på. Kundernes tillid er altafgørende for os, og vi er stolte over at blive anerkendt som en pålidelig partner overalt i verden. Det vi gør, er det, vi står for!

Det er vigtigt for os, hvordan vi skaber innovation, og hvordan vi fremstiller, sælger og distribuerer vores produkter. På samme måde er det vigtigt for os, hvordan vi leverer service, ekspertviden og eftersalgssupport til kunderne.

Hvert andet år spørger vi alle medarbejderne om deres mening om, hvordan vi agerer som virksomhed. Undersøgelsen besvares altid anonymt. Vi bruger medarbejdernes tilbagemeldinger til løbende at forbedre driften og fastholde de gode relationer til både kunder og medarbejdere.

Hensyn til miljøet, naturen og de omgivelser, hvor mennesker arbejder og bor, er vigtige parametre for os. Læs mere under CSR .

 
LINAK A/S

På vej mod en bæredygtig fremtid
For at arbejde bæredygtigt, skal vi konstant overveje, hvordan vi arbejder. Vi skal løbende arbejde på at minimere vores indvirkning på den lokale natur og klimaet globalt, reducere CO2-udledningen og affaldsmængderne samt arbejde på at øge andelen af genbrug. Det er vigtige fokusområder for os.
Læs mere...

 
Om LINAK - Den ekstra indsats

En ekstra indsats for at hjælpe andre
Alle medarbejdere hos LINAK overalt i verden anderkender, at vores succes afhænger af vores kunders succes. Det vil du opleve, uanset måden du er i kontakt med os på.
Læs mere...

 
Om LINAK Familieejet virksomhed

LINAK, familieejet siden 1907
Det startede med, at Christian Jensen etablerede sit maskinværksted for over 100 år siden, og LINAK har været en familieejet virksomhed lige siden. Gennem årene har virksomheden udviklet sig fra et lille lokalt værksted til en international koncern - hele tiden med udgangspunkt i et sæt stærke værdier.
Læs mere...

 

We improve your life.

Vores løsninger bevæger mennesker - i deres arbejde og i livet. Læs mere om tankerne bag "We Improve Your Life".

Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.