Kontakt os her

Bæredygtighed ét skridt ad gangen

LINAK A/S

Mere genbrug, mindre affald og energibesparelser
Uanset hvad vi gør, hvad eller hvem vi arbejder med, eller hvor vi er i verden, skal vi alle passe på miljøet og minimere vores bidrag til klimaforandringerne.

Vi arbejder løbende på at skabe forbedringer og sikre bæredygtighed i hele vores organisation. Vi øger år for år andelen af PVC-fri plastik, der indgår i produkterne, emballageoptimering minimerer brugen af pap, og intelligent logistik sikrer en lavere CO2-udledning fra de lastbiler, der transporterer produkterne.

LINAK® ZERO™ Switch Mode Power Supply er et godt eksempel på, hvordan teknologien kan være med til at reducere det samlede strømforbrug til næsten nul ved standby. Vi har også som mål, at alle LINAK® produkter skal opfylde kravene ifølge EU's miljømærke.

LINAK deltager i "Project Zero" (Bright Green Business) og har som mål at reducere vores samlede CO2-aftryk til 0 (nul) inden 2029. Sol- og vindenergi i kombination med isolering, intelligente bygninger og energioptimering i produktionen skal sikre, at vi når målet. Som eksempel kan nævnes, at vores solpaneler producerer 1,2 millioner kWh om året.

De mange gange vi har udvidet produktionskapaciteten rundt om i verden, har energieffektivitet været topprioritet for os. Døgnovervågning minut for minut eksempelvis af strømforbruget (kWh), luftstrømmen i kompressorerne og varmerecirkulering i bygningerne har været en vigtig del af vores bygningadministration i mere end 10 år. Og vi arbejder fortsat med at optimere og videreudvikle energiovervågningen.

Det ser vi som en del af vores ansvarlighed hos LINAK!

Læs mere om LINAKs CSR-politik.

 

Logo

Ansvarlighed

Vi er ansvarlige i alt, vi gør. Det er en del af vores DNA at skabe tillid og udvise omhu.

Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.