Kontakt os her

Bæredygtighed

Vi er ansvarlige i alt det, vi gør – over for vores kunder, medarbejdere og miljøet. Ingen virksomhed kan arbejde med bæredygtighed uden at træffe bevidste valg. Vi baserer vores beslutninger på sund fornuft og trinvise forbedringer. Det kræver, at vi prioriterer vores indsats.

Følgende fem områder er særlig vigtige for os:

We Improve Your Life

Det er et løfte, der afspejler vores stærke engagement i menneskers trivsel og selve livet. Et engagement, der går igen i alle vores virksomhedspolitikker.

 

Vi tager os af hinanden

Jobtilfredshed og hjælpsomhed er kerneværdier hos LINAK. Det opnår vi kun ved at skabe gode forhold for vores medarbejdere. For at opnå dette fokuserer LINAK på sundhed og sikkerhed, og vi accepterer ikke diskrimination eller mobning. Når det drejer sig om ergonomi, er det kun naturligt, at vi går forrest på vores egen arbejdsplads.

 

Vi passer på miljøet (miljømæssig bæredygtighed)

Vi mener, at det er muligt for en virksomhed at drive en succesrig forretning baseret på bæredygtig vækst. HOS LINAK fokuserer vi på at reducere vores eget energiforbrug og samtidig producere bæredygtige løsninger baseret på design og markedskrav.

 

Vi er lokalt engagerede og globalt bevidste

Hos LINAK er vi stolte over at være en aktiv del af de lokale samfunds liv. Vi er lokalt aktive i Sønderjylland, hvor vi har hovedkontor, og i samfundene i andre lande, hvor vores kontorer og fabrikker er beliggende

 

Vi stiller forventninger (social bæredygtighed)

Hos LINAK har vi høje forventninger – til os selv og vores samarbejdspartnere. Vi giver klart udtryk for vores forventninger til vores medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere i vores adfærdskodeks samt i vores etiske håndbog. Og vi følger løbende op.

 

Erklæring om virksomhedernes sociale ansvar i overensstemmelse med § 99a i den danske årsregnskabslov.

Filer

Bæredygtighed

Vi er ansvarlige i alt det, vi gør – over for vores kunder, medarbejdere og miljøet. Vores forpligtelser fremgår af denne oversigt.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os