Kontakt os her

Corporate Social Responsibility

For LINAK handler ansvarlighed om at gøre det, vi er bedst til – og gøre det på en ordentlig måde. Ingen virksomhed kan arbejde med CSR uden at balancere hensyn. Vi baserer vores valg på sund fornuft og på at blive bedre skridt for skridt. Det er derfor vigtigt for os at prioritere vores indsats. 

Fem områder er især vigtige for os.  

Vi forbedrer dit liv

We Improve Your Life er et løfte, der skinner i gennem i vores stærke dedikation til menneskers velbefindende og livet i sig selv. En dedikation, der er afspejlet i alle virksomhedens politikker.

Vi passer på hinanden
Arbejdsglæde og hjælpsomhed er kerneværdier hos LINAK. Dem opnår vi kun ved at skabe gode rammer for medarbejderne. LINAK har derfor fokus på sundhed, sikkerhed og accepterer ikke diskrimination eller mobning. Når det gælder ergonomi, er det naturligt for os at gå forrest på vores egen arbejdsplads. 

Vi tænker på miljøet
Vi tror på, at det er muligt at drive en succesfuld virksomhed baseret på bæredygtig vækst. Hos LINAK fokuserer vi på at reducere vores eget energiforbrug og samtidig producere bæredygtige løsninger baseret på design og markedskrav.

Vi har lokalt engagement og et globalt udsyn
På LINAK er vi stolte af at være en aktiv medspiller i lokalsamfundet. Det gælder både i Sønderjylland og på vores globale kontorer og fabrikker.

Vi sætter krav
På LINAK stiller vi krav til os selv og vores samarbejdspartnere. Vi kommunikerer klart vores forventninger til medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere i
vores Code of Conduct samt vores etiske håndbog. Og vi følger løbende op.