Corporate Social Responsibility

WE IMPROVE YOUR LIFE  Det er et løfte, som afspejler vores stærke engagement i menneskers velbefindende og vores engagement i selve livet. En forpligtelse, der afspejles i alle vores virksomhedspolitikker.

LINAK – We improve your life
Ideen til den første aktuator fik Bent Jensen, direktør og ejer af LINAK, mens han arbejdede på en kørestol til en handicappet studiekammerat, som havde mistet førligheden i en ulykke.
Innovative løsninger, der kan forbedre menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø, har derfor været en del af LINAK DNA’et fra begyndelsen. 

Vi opfatter vores slogan som mere end bare en reklame for det, en lineær aktuator kan gøre for dig og dit produkt. Det er et løfte, som afspejles i vores værdier, og den måde vi driver forretning på.

CSR politik
For LINAK handler ansvarlighed om at gøre det, vi er bedst til – og gøre det på en ordentlig måde. Ingen virksomhed kan arbejde med CSR uden at balancere hensyn. Vi baserer vores valg på sund fornuft og på at blive bedre skridt for skridt. Det er derfor vigtigt for os at prioritere vores indsats. 

Fem områder er især vigtige for os.  

Vi forbedrer dit liv

LINAK produkter hjælper dagligt millioner af mennesker med at forbedre deres livskvalitet og arbejdsmiljø – og det sker altid i samarbejde med vores kunder. Vi sætter gerne vores viden i spil og samarbejder f.eks. med universiteter og
organisationer.

Vi passer på hinanden
Arbejdsglæde og hjælpsomhed er kerneværdier hos LINAK. Dem opnår vi kun ved at skabe gode rammer for medarbejderne. LINAK har derfor fokus på sundhed, sikkerhed og accepterer ikke diskrimination eller mobning. Når det gælder ergonomi, er det naturligt for os at gå forrest på vores egen arbejdsplads. 

Vi tænker på miljøet
Vi tror på, at det er muligt at drive en succesfuld virksomhed baseret på bæredygtig vækst. På LINAK fokuserer vi på at reducere energiforbruget i vores virksomhed og på at fremstille løsninger, der belaster miljøet mindst muligt.

Vi har lokalt engagement og et globalt udsyn
På LINAK er vi stolte af at være en aktiv medspiller i lokalsamfundet. Det gælder både i Sønderjylland og på vores globale kontorer og fabrikker.

Vi sætter krav
På LINAK stiller vi krav til os selv og vores samarbejdspartnere. Vi kommunikerer klart vores forventninger til medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere i
vores Code of Conduct samt vores etiske håndbog. Og vi følger løbende op.