Kontakt os her

Miljøpolitik

LINAK Danmark A/S forebygger forurening forbundet med vores aktiviteter og beskytter miljøet. Vi planlægger og indfører løbende forbedringer på miljøområdet og efterlever alle relevante lovbestemte og regulerende krav.

LINAK Danmark A/S ønsker at være en grøn partner
Vi ønsker at bidrage positivt til vores kunders grønne profil. Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde og sælge PVC-frie produkter samt produkter med et standby forbrug på 0,1W til det danske marked. Derudover har vi konstant fokus på optimering af vores pakkemetoder samt materialer hertil. 

LINAK Danmark A/S ønsker at have fokus på miljøet
Vi synliggør udviklingen og påvirker løbende miljøbevidstheden hos vores medarbejdere for at opnå en miljørigtig adfærd. Vi vil løbende forbedre den miljømæssige indsats, bl.a. ved målrettet at fokusere på miljøbelastningen i alle processer – dog med skyldig hensyntagen til at kunne opretholde det høje kvalitetsniveau, de tekniske muligheder og de økonomiske aspekter. 

LINAK Danmark A/S ønsker gennemsigtighed omkring vores miljøindsats 
Vi arbejder for et bredt og godt samarbejde med relevante myndigheder og øvrige eksterne interesseparter. Vi vil kommunikere åbent om miljømæssige forhold. Gennem hyppig kontakt til vore væsentlige leverandører, søger vi at påvirke til en målrettet miljøledelsesindsats.

LINAK Danmark A/S ønsker at investere i miljøet
Vi vil løbende tildele de fornødne ressourcer til implementerings og opfølgningsaktiviteter omkring det samlede og certificerede ledelsessystem. Systemet skal til stadighed være effektivt implementeret, og i tråd med organisationens aktiviteter.