Kontakt os her
Om LINAK Kvalitet

Kvalitet


Ikon - værdien kvalitet

Baseret på markedsførende eksperter, avancerede teknologier og raffinerede produktionsprocesser; du kan forvente den samme kvalitet verden over. Vi forbedrer dit liv ved at levere kvalitetsløsninger, der understøtter dit brand.

 

 

Kvalitet er langt mere end avancerede produkter
Hos LINAK ser vi kvalitet som et led i vores kundefokus. Vi skal levere fremragende kvalitet, hver gang vi er i kontakt med kunderne.

I vores samarbejde med kunder, leverandører og nye kolleger, og når vi skaber innovation samt fremstiller, sælger og distribuerer produkterne - kvalitet vægter altid højest.

Derfor investerer vi i den bedste teknologi, ansætter de bedste medarbejdere og uddanner dem, så de kan give dig den bedste kundeoplevelse. Vi tester alle produkter efter markedets mest avancerede testmetoder, og alle vores processer følger branchens strengeste standarder. 

 
 
'Når kunderne får at vide, at vi anvender LINAK produkter i vores applikationer, så ved de, at vi leverer et kvalitetsprodukt til dem.'
Roy Inge Haugstad, R&D Manager hos TKS AS / TKS Agri.
 
'Vi stoler på produkterne, fordi vi ved, at de mennesker, der har lavet produkterne, følger høje faglige standarder.'
Dene Bennet, el-ingeniør hos Econ Engineering Limited.
 
 
Om testprogram hos LINAK døgnet rundt

Test i døgndrift
Vi overlader intet til tilfældighederne. Vi udarbejder testplaner baseret på kundens og vores egne erfaringer, og vi benytter branchens mest omfattende testcentre. Det gør vi for at sikre, at produkterne opfylder kravene ved brug i forskellige miljøer og samtidig har den lange levetid, vi forventer.
Læs mere...

 
Om LINAK - Den første aktuator

En LINAK® aktuator – en livslang passion
Bent Jensen fremstillede sine første aktuatorer sidst i 1970'erne – altså for over 40 år siden. Den første patenterede aktuatorløsning blev sendt af sted fra fabrikken i Danmark allerede først i 1980'erne. Og nogle af de første aktuatorer er stadig i brug i dag.
Læs mere...

 
Robot i en automatisk produktionsenhed

Digitaliseringen forbedrer kvaliteten i produkterne og i livet
Automatisering vinder frem i produktionen hos LINAK. Digitale værktøjer og automatiserede processer indgår i vores intelligente produktion og sikrer topklasse både med hensyn til kvalitet og effektivitet.
Læs mere...

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os