Svar på tiltale

Vi har en række udtalelser, som vi ind i mellem hører fra vores kunder og samarbejdspartnere. Mange virksomheder vil måske ikke se dem som de mest flatterende udtalelser. Vi har dog valgt at tage tyren ved hornene og vil gerne forklare lidt nærmere, hvad der ligger til grund for disse udtalelser.

 

1. LINAK er tunge at danse med

Vi kan til tider godt være lidt tunge at hive rundt på dansegulvet. Det skyldes, at vi er en stor organisation, hvor faste systemer er nødvendige for at sikre kvalitet og ensartethed. Det er til gengæld også din garanti for, at der ikke er overladt noget til tilfældighederne. 
Læs uddybning.

 

2. LINAK har lang leveringstid

Hvis vi ikke har varerne på lager, så går der typisk 4-8 uger fra man bestiller et LINAK produkt til man modtager det. En af grundene er, at vi ofte konfigurerer vores produkter specifikt efter kundens behov, og vores produktion er derfor organiseret til at være ordreproducerende. Til gengæld overholder vi i over 97% af tilfældene den leveringstid, vi giver. Læs uddybning.

 

3. LINAK er dyrere end konkurrenten

I nogle tilfælde ligger vores priser lidt i den høje ende – men set ud fra et totaløkonomisk synspunkt er vi yderst konkurrencedygtige. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med den kvalitet, vi er kendt og anerkendt for, og vi ønsker at sikre kvaliteten hele vejen i værdikæden – fra vores produktion og til produktet tages i brug hos slutbrugeren. Hos LINAK får du dansk kvalitet for alle pengene – og en stor del er endda produceret på dansk jord. Læs uddybning.

 

4. LINAK er langsomme til at lancere nye produkter

Der kan være langt fra idé til færdigt produkt hos LINAK. Selvom vi får mange gode ideer, så gør vores fokus på kvalitet i hele værdikæden, at der skal en lang udviklings- og testproces til, før et produkt kan lanceres. Vi tester både produktets tekniske egenskaber, produktionsmetoder, logistikløsninger og meget andet. Vi har så mange kloge mennesker, der skal ind over produktudviklingen, at arbejdsgangene kan virke langsomme. Alt sammen for at sikre, at produktet er sikkert og holder, hvad vi lover. Læs uddybning.

 

5. LINAK er for produktionsorienterede

LINAK har et meget højt fokus på produktionen. Vi er en industrivirksomhed, og det ligger i vores DNA at se vores produktion som virksomhedens kerne. Vi har dog også valgt at vi vil være tæt på vores kunder. Derfor har vi oprettet 35 datterselskaber rundt om i verden, som sikrer det lokale kendskab og sammenhængen mellem produktionen og vores kunder. 
Læs uddybning.

 

Vi forsøger hele tiden at forbedre vores arbejdsgange, så vi kan blive mere effektive i alle led af ordre-, produktions- og leveringsfasen. Har du input til os, så hører vi dem gerne – for én ting er sikkert: Når alt kommer til alt, er vores kunder det vigtigste vi har.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.