"LINAK er for produktionsorienterede"

 

LINAK har et meget højt fokus på produktionen. Vi er en industrivirksomhed, og det ligger i vores DNA at se vores produktion som virksomhedens kerne. Vi har dog også valgt at vi vil være tæt på vores kunder. Derfor har vi oprettet 35 datterselskaber rundt om i verden, som sikrer det lokale kendskab og sammenhængen mellem produktionen og vores kunder.

 

Produktionen er i høj grad i fokus hos LINAK. Det er vores produktion, der gør, at vi har nogle produkter at sælge til vores kunder. Men der er selvfølgelig mange ting ud over produktionen, som skal være i orden for at kunne drive en virksomhed. Hos LINAK har vi 35 datterselskaber rundt om i hele verden. Disse selskaber har ingen produktion. I stedet ligger deres fokus på at bearbejde og servicere kunder. Det er deres job at få fabrikkerne til at producere de produkter, kunderne har brug for. De er bindeleddet mellem kunden og produktionen, og det er derfor særdeles vigtigt, at de har kendskab til vores produktion. Datterselskaberne skal kunne videreformidle til kunderne, hvad der kan lade sig gøre i produktionen, og samtidig oversætte kundernes behov, så produktionsfolkene kan lave nogle produkter, som kunderne kan få gavn af. 

 

Lokalt hos datterselskaberne har vi fokus på kundernes behov og på at servicere dem bedst muligt. Det er essentielt, at vores produktion er fleksibel og effektiv, samtidig med, at de forskellige kundebehov fra vidt forskellige forretningsområder kan imødekommes. For vores mål er selvfølgelig at forblive en stærk og konkurrencedygtig spiller på markedet. Vi vil derfor gøre hvad vi kan, for at vores fabrikker fortsat bevarer deres store produktionsfokus, mens vi i salgsselskaberne beholder vores kundefokus. 

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.