"LINAK er tunge at danse med"

 

Vi kan til tider godt være lidt tunge at hive rundt på dansegulvet. Det skyldes, at vi er en stor organisation, hvor faste systemer er nødvendige for at sikre kvalitet og ensartethed. Det er til gengæld også din garanti for, at der ikke er overladt noget til tilfældighederne.

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at LINAK ikke længere er en lille virksomhed – de dage, hvor Bent Jensen stod for det hele selv, er for længst ovre. I dag kan vi med stolthed sige, at vi på verdensplan beskæftiger over 2.200 medarbejdere. Med størrelse følger typisk kompleksitet – og det betyder, at vi er nødt til at have nogle faste systemer for at sikre, at alle dele af virksomheden og produktionen har en ensartet, høj kvalitet.

Nogle af de måder, vi forsøger at sikre kvaliteten på, er ved at have en række processer, normer og certificeringer vi lever op til. I LINAK Danmark er vi eksempelvis ISO-godkendt gennem hele værdikæden, helt ud til vores levering. Hos LINAK anvender vi kun certificerede leverandører, og denne screeningsproces tager også tid. Alle disse tiltag gør vi for at sikre en høj kvalitet og ensartethed, og det med bare at tage tingene ad hoc, ligger ikke til os hos LINAK.

 

Det er ofte svært at bevare sin agilitet, når en virksomhed vokser sig stor. Dog er det ikke umuligt, og vi gør, hvad vi kan, for løbende at blive lidt lettere på dansegulvet. Herunder kan nævnes opdelingen i vores segmenter og vores lokale tilstedeværelse, der bringer os tættere på kunderne og det marked, de befinder sig på. Desuden arbejder vi konstant på at udnytte vores størrelse til noget positivt og til at effektivisere vores processer. Så ja, det kan måske til tider virke som om, at LINAK ikke helt har tempo til en jive, men det har vi – vi tager den bare trin for trin i vores eget tempo.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.