"LINAK har lang leveringstid"

 

Hvis vi ikke har varerne på lager, så går der typisk 4-8 uger fra man bestiller et LINAK produkt til man modtager det. En af grundene er, at vi ofte konfigurerer vores produkter specifikt efter kundens behov, og vores produktion er derfor organiseret til at være ordreproducerende. Til gengæld overholder vi i over 97% af tilfældene den leveringstid, vi giver.

 

Alt er selvfølgelig relativt – for nogen er 4-8 ugers leveringstid meget normalt, mens andre synes, det er alt for længe. Hos LINAK har vi valgt, at vores fabrikker er ordreproducerende. Det betyder, at vi i de fleste tilfælde først producerer dine produkter, når du bestiller dem. Det gør, at vi ikke skal bruge en masse plads og omkostninger på et stort lager. Vi ønsker naturligvis at kunne give vores kunder så kort en leveringstid som muligt. Derfor har vi i Silkeborg et lager, hvor vi har de mest gængse produkter liggende, hvis det haster med en mindre levering. Her fra vores eget lille logistikcenter har vi typisk dag til dag levering. Desuden pakker vi også udvalgte produkter i sæt, så kunden modtager en færdig leverance, og vi har vores eget værksted, der kan lave specialtilpasninger ud fra kundernes ønsker. Alt sammen for at underbygge vores kundefokus, så hver enkelt kunde får en løsning, der passer præcis til deres behov. 

 

For at vores fabrikker kan komme ned på en kortere leveringstid, arbejder vi også hele tiden med optimering. Bl.a. arbejder vi konstant meget fokuseret med LEAN i vores produktion – vi analyserer på vores arbejdsmetoder og systemer, og forsøger at fjerne spildtid, for på den måde at blive mere effektive. Noget andet, der bidrager til at bringe vores hastighed op og leveringstiden ned, er anvendelsen af automatisering og robotter i vores produktion. Som bekendt er teknikken ofte en del hurtigere end vi mennesker, og derfor kan vi med robotterne producere mange flere enheder på kortere tid. På den måde kan vores menneskelige medarbejdere bruge deres tid på vigtigere opgaver.

Disse tiltag har allerede reduceret vores leveringstid markant. Vi er derfor godt på vej, men vil fortsat arbejde på endnu flere forbedringer, der kan gøre leveringstiden endnu kortere.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.