Kontakt os her

LINAK® Bed Control Action og Google Homes privatlivspolitik

LINAK A/S ("LINAK") har gennemført denne privatlivspolitik (“Privatlivspolitik”) for Bed Control Action appen i Google Home ("Bed Control Action"). Privatlivspolitikken forklarer, hvordan LINAK behandler dine personoplysninger, når du bruger appen. Hvis du ønsker at bruge "Bed Control Action", skal du downloade LINAK Bed Control™ Appen ("appen") for at tilslutte din seng til Google Home, således at du kan bruge Bed Control Action til at styre din seng via stemmestyring.

Som dataansvarlige opbevarer og behandler LINAK dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse og på en sikker måde.

LINAK opfordrer dig til at læse hele privatlivspolitikken, så du er vidende om, hvordan dine personoplysninger vil blive behandlet og til hvilket formål.

Retlige grundlag for behandling
Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, som du giver, første gang du bruger appen. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du gøre det ved at slette din adgang til appen.

Personoplysninger, vi indsamler om dig
Vi indsamler og behandler kun personoplysninger, som du selv videregiver i appen. Disse oplysninger omfatter:

  1. dit navn
  2. din e-mail-adresse
  3. dit unikke senge-id

Derudover behandler vi data, som genereres fra din brug af appen, som f.eks. dine gemte positioner, automatiske kørselsindstillinger, tilslutning og integration med tredjepartsprodukter. De indsamlede oplysninger og data, der oprettes ved hjælp af sådanne oplysninger, har kun til formål at gøre din brug af sengen mere behagelig.

Opbevaring
Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger, så længe du bruger appen. Hvis du sletter din brugerkonto, eller du ikke bruger din brugerkonto i minimum 18 måneder, sletter vi dine personoplysninger og indstiller behandlingen af sådanne oplysninger.

Opbevaring af dine personoplysninger
De oplysninger, vi indsamler om dig, opbevares i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), men kan også overføres til og behandles i et land uden for EØS. Enhver sådan overførsel af dine personoplysninger vil blive udført i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Udveksling af dine personoplysninger
Når du benytter LINAK Bed Control Action appen, udveksler vi data om din sengs unikke ID med Google LLC, med henblik på at oprette forbindelse mellem din seng og Google Home. Oplysningerne videregives i anonymiseret form, og dermed kan Google ikke identificere dig som person på baggrund af oplysningerne alene. Vi videregiver ikke andre oplysninger indsamlet via appen med andre tredjeparter.

Beskyttelse af dine personoplysninger
Udbyderen af appen har truffet passende tekniske og driftsmæssige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod utilsigtet eller overlagt manipulation, tab, ødelæggelse samt uautoriserede personers adgang hertil. Vores sikkerhedsforanstaltninger revideres regelmæssigt. Udbyderen af appen ajourfører foranstaltningerne løbende for at følge den teknologiske udvikling.

Dine rettigheder, kontaktoplysninger og klageadgang
Som registreret har du følgende rettigheder:

  1. ret til at anmode om oplysninger om de personoplysninger, som app-udbyderen har om dig
  2. ret til at få en kopi af dine personoplysninger, som behandles
  3. ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger
  4. ret til at anmode om, at personoplysninger slettes af udbyderen af appen.

App-udbyderen tager beskyttelsen af dine data alvorligt, og hvis du har kommentarer til eller spørgsmål om, hvordan app-udbyderen behandler dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at få adgang til, opdatere, ændre eller slette dine personoplysninger, kan du kontakte app-udbyderen. Du har også ret til at indgive en klage til databeskyttelsesmyndighederne.

 
 

LINAK® Bed Control Skill og Amazon Alexas privatlivspolitik

LINAK A/S ("LINAK") har gennemført denne privatlivspolitik ("Privatlivspolitik") for Bed Control Skill appen i Amazon Alexa ("Bed Control Skill"). Privatlivspolitikken forklarer, hvordan LINAK behandler dine personoplysninger, når du bruger Bed Control Skill appen. Hvis du ønsker at bruge "Bed Control Skill", skal du downloade LINAK Bed Control™ Appen ("appen") for at tilslutte din seng til Amazon, således at du kan bruge Bed Control Action til at styre din seng via stemmestyring.

Som dataansvarlige lagrer og behandler LINAK dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse og på en sikker måde.

LINAK opfordrer dig til at læse hele privatlivspolitikken, så du er vidende om, hvordan dine personoplysninger vil blive behandlet og til hvilket formål.

Retlige grundlag for behandling
Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, som du giver, første gang du bruger appen. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du gøre det ved at slette din adgang til appen.

Personoplysninger, vi indsamler om dig Vi indsamler og behandler kun personoplysninger, som du selv videregiver i appen. Disse oplysninger omfatter:

  • dit navn
  • din e-mail-adresse
  • dit unikke senge-id

Derudover behandler vi data, som genereres fra din brug af appen, som f.eks. dine gemte positioner, automatiske kørselsindstillinger, tilslutning og integration med tredjepartsprodukter. De indsamlede oplysninger og data, der oprettes ved hjælp af sådanne oplysninger, har kun til formål at gøre din brug af sengen mere behagelig.

Opbevaring
Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger, så længe du bruger appen. Hvis du sletter din brugerkonto, eller du ikke bruger din brugerkonto i minimum 18 måneder, sletter vi dine personoplysninger og indstiller behandlingen af sådanne oplysninger.

Opbevaring af dine personoplysninger
De oplysninger, vi indsamler om dig, opbevares i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), men kan også overføres til og behandles i et land uden for EØS. Enhver sådan overførsel af dine personoplysninger vil blive udført i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Udveksling af dine personoplysninger
Når du benytter LINAK Bed Control Skill appen, udveksler vi data om din sengs unikke ID med Amazon.com, Inc., med henblik på at oprette forbindelse mellem din seng og Amazon Alexa. Oplysningerne videregives i anonymiseret form, og dermed kan Amazon ikke identificere dig som person på baggrund af oplysningerne alene.
Vi videregiver ikke andre oplysninger indsamlet via appen med andre tredjeparter.

Beskyttelse af dine personoplysninger
Udbyderen af appen har truffet passende tekniske og driftsmæssige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod utilsigtet eller overlagt manipulation, tab, ødelæggelse samt uautoriserede personers adgang hertil. Vores sikkerhedsforanstaltninger revideres regelmæssigt. Udbyderen af appen ajourfører foranstaltningerne løbende for at følge den teknologiske udvikling.

Dine rettigheder, kontaktoplysninger og klageadgang
Som registreret har du følgende rettigheder:

  1. ret til at anmode om oplysninger om de personoplysninger, som app-udbyderen har om dig
  2. ret til at få en kopi af dine personoplysninger, som behandles
  3. ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger
  4. ret til at anmode om, at personoplysninger slettes af udbyderen af appen.

App-udbyderen tager beskyttelsen af dine data alvorligt, og hvis du har kommentarer til eller spørgsmål om, hvordan app-udbyderen behandler dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at få adgang til, opdatere, ændre eller slette dine personoplysninger, kan du kontakte app-udbyderen. Du har også ret til at indgive en klage til databeskyttelsesmyndighederne.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os