LINAKs privatlivspolitik på LinkedIn

Du bedes læse vores privatlivspolitik grundigt igennem. Når du bruger en af vores virksomhedssider på LinkedIn, accepterer du samtidig vilkår og betingelser i vores privatlivspolitik på LinkedIn.

Velkommen til LINAKs officielle virksomhedssider på LinkedIn.

Brugsvilkår:
På vores LinkedIn side opfordrer vi brugerne til at snakke om LINAK produkter, virksomheden, vores arrangementer og andre relevante emner. Det skal være et fællesskab, hvor det er interessant at deltage, og hvor man kan lære mere om LINAK. Når du synes godt om eller følger vores side, accepterer du samtidig at følge vores brugsvilkår og privatlivspolitik, der er nærmere beskrevet nedenfor. Du accepterer samtidig at overholde LinkedIns Brugeraftale.

Bemærk, at kommentarer, som andre LinkedIn brugere slår op på vores side, ikke er et udtryk for LINAKs holdninger. LINAK forbeholder sig ret til at slette kommentarer, der ikke følger vores retningslinjer. Vi fjerner opslag, hvor tonen er truende, grov, nedgørende, uanstændig, upassende eller stødende, som udgør en krænkelse af andres intellektuelle ejendomsret, eller som på anden måde er krænkende.

Privatlivspolitik:
LINAK lægger stor vægt på at sikre fortroligheden. Du kan læse LINAKs privatlivspolitik i den fulde ordlyd her. Ud over de rettigheder, du giver LinkedIn ved at synes godt om denne side, giver du samtidig LINAK og vores datterselskaber og afdelinger vederlagsfri ret til dine billeder, videoer og kommentarer under alle former og på alle medier, globalt, tidsubegrænset og uden forpligtelse over for dig.

Når du besøger vores side, følger os eller interagerer med vores indhold (ved at kommentere, dele, synes godt om osv.), indsamler vi disse oplysninger om dig og dine handlinger. Vi bruger disse data til at analysere, om vores indhold er relevant, hvor vores brugere kommer fra, hvilket indhold de reagerer på, og hvilke interesser de har. Vi indsamler ikke følsomme personoplysninger.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til vores håndtering af dine personoplysninger, hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger eller ønsker at få dine personoplysninger opdateret, ændret eller slettet, er du velkommen til at kontakte os her.

LinkedIn leverer statistik og oplysninger til LINAK (administrator af siden), der giver LINAK indblik i, hvilke typer af handlinger medlemmerne af LinkedIn foretager på vores LinkedIn side. Statistikken viser generelle tendenser, og enkeltpersoners oplysninger kan ikke identificeres.

Du finder oplysninger om, hvordan LinkedIn behandler dine personoplysninger, i LinkedIns Privatlivspolitik. Oplysninger om, hvordan LinkedIn anvender cookies, finder du i LinkedIns Cookiepolitik.

Vi ønsker derudover at fremhæve, at LinkedIn er en del af EU's og USA' privatlivsinitiativ. Det kan du læse mere om her.

Udarbejdet den 27. september 2019