Kontakt os her

Er du klar på en udfordring?

Vi ved godt, at det er sundt at stå op i løbet af arbejdsdagen, men får vi det gjort nok? Nu har du muligheden for at deltage i en udfordring, der motiverer dig og dine kollegaer til at rejse jer op – hvad end I har et hæve-/sænkebord eller ej.

Vind i LINAK Desk Challenge

Udfordringen løber fra d. 23. januar til d. 10. februar 2023

Der er nu lukket for tilmelding.

 
Standing legs

Udfordringen

Udfordringen er simpel – du skal stå op mindst 2 timer hver dag i minimum 4 af ugens arbejdsdage. Det handler altså ikke om at stå mest, men om at stå hver dag. 
Når du har tilmeldt dig udfordringen, modtager du en e-mail med et registreringskort, hvor du kan notere dine stående minutter. Senest søndag kl. 23 skal du indtaste dine registreringer på vores hjemmeside. Hver mandag udnævner vi en vinder af ugens præmie blandt dem, der har stået op i 2 timer minimum 4 af ugens arbejdsdage. Konkurrencen løber over 3 uger.
 
Bell ringing

Brug for en påmindelse?

Bare rolig, du bliver ikke overladt til dig selv og dine (dårlige) vaner. Vi sender dig hver dag en e-mail, der fungerer som en påmindelse om at rejse dig, og som samtidig indeholder gode tricks, informationer og forslag til at integrere mere aktivitet i arbejdsdagen.
 
Speech bubbles

Få dine kollegaer med

Motivationen er større, hvis I er flere sammen om at udfordre den stillesiddende adfærd. Du er derfor meget velkommen til at sende linket til denne side videre til dine kollegaer, så de også kan læse om udfordringen og tilmelde sig. Måske kan I endda lave en ekstra lille intern konkurrence?
 
Desk

Hvem kan være med?

Alle, der tilbringer størstedelen af deres arbejdsdag ved et skrivebord, kan være med i udfordringen. Du behøver ikke at have et hæve-/sænkebord, og hvis du har, er det lige meget hvilket slags. Det vigtigste er, at du har lyst til at udfordre dig selv til at stå mere op i arbejdsdagen – om det så er ved hæve-/sænkebordet på arbejdet eller strygebrættet eller kommoden på hjemmekontoret.
 
Prize

Præmier

Hver uge kan du vinde en præmie, der kan hjælpe med at gøre din arbejdsdag mere aktiv. 
  • Den første uge kan du vinde et sæt Theraband træningselastikker. Elastikkerne er oplagte til at lave små øvelser i løbet af arbejdsdagen.
  • Den anden uge er præmien er et Steppie balancebræt. Ved at stå på brættet trænes din core-muskalatur, og trætheden i fødder og ben ved at stå mindskes.
  • Den tredje uge er der et hæve-/sænkebord med LINAK-komponenter på højkant. Vinderen bestemmer selv farven og længden på bordpladen (100-130 cm) samt farven på ben, stel og fødder (sort, hvid eller grå). Bordet kan eksempelvis bruges på hjemmekontoret. Bordet justeres med den mest avancerede betjening fra LINAK, der fungerer sammen med vores gratis app, hvor bl.a. statistik, påmindelser, automatisk kørsel og favoritpositioner kan indstilles.
 
LINAK logo

Hvem er LINAK?

LINAK er en dansk producent af elektriske aktuatorer. En aktuator er en motor, der kan justere alt fra hospitalssenge til robotter, landbrugsmaskiner – og hæve-/sænkeborde. Vi er en B2B virksomhed, der udelukkende sælger til andre producenter. Du kan derfor ikke købe vores produkter direkte af os, men skal via eksempelvis en møbelforhandler eller kontorforsyning. Vores slogan er ”We Improve Your Life”, og det er også derfor, vi har lavet denne udfordring. Vi vil gerne hjælpe dig med at integrere mere bevægelse i din arbejdsdag, så du forhåbentlig bliver sundere og får mere energi. 
 
   

Yderligere info:

Tidstagning: For at holde styr på, hvor mange minutter du står op om dagen, skal du tage tid. Det kan du gøre på flere måder – du kan bruge dit stopur på telefonen eller computeren, bruge den gratis Desk Control™ App fra LINAK til telefonen eller Windows, eller bare kigge på klokken, når du rejser og sætter dig. Når du tilmelder dig udfordringen, får du tilsendt en e-mail med et link til et registreringskort. Det er frivilligt, om du vil bruge registreringskortet eller notere dine minutter ned et andet sted.

Indsendelse af resultater: Hver søndag inden kl. 23 skal vi have modtaget dine registreringer for ugen. Det vigtigste for os er at vide, hvor mange minutter du har stået op hver af de minimum fire dage i ugen. Du indtaster dine registreringer på linak.dk/registrer.

Mere om præmier og vindere: Vi finder en vinder for hver af konkurrencens tre uger. Præmien den første uge er et sæt Theraband træningselastikker (værdi: 270 kr.), anden uge et Steppie balancebræt (værdi: 1239 kr.) og tredje uge et hæve-/sænkebord med LINAK komponenter. Konkurrencen er ikke sponsoreret. Der trækkes lod om gevinsterne blandt dem, der har meldt deres resultater ind inden kl. 23 søndag, og som har stået op i to timer eller mere minimum fire dage i ugen (mandag-fredag). Vinderne findes blandt ikke-LINAK ansatte. Vinderne får direkte besked via e-mail og bedes sende den adresse, som gevinsten skal sendes til. Hvis denne mail ikke er besvaret senest én måned herefter, frafalder retten til gevinsten. Vinderne findes henholdsvis den 30. januar, 6. februar og 13. februar 2023. Ud over direkte kontakt, offentliggøres vinderen også i e-mailen til alle deltagerne samme mandag. LINAK Danmark A/S afholder omkostningerne ved forsendelsen af gevinsterne. Gevinster sendes kun til adresser i Danmark.

Hvis du har spørgsmål til udfordringen, er du velkommen til at kontakte os på deskchallenge@linak.dk.