Teknologi & trend

LINAK Desk Frame 1 - alt hvad du behøver for at bygge et hæve-/sænkestel

Desk Frame 1 er LINAK konceptet, der gør det lettere at skifte til at eldrevet løsning og skabe moderne hæve-/sænkeborde med den velkendte høje LINAK-kvalitet. Tre færdigpakkede kasser giver dig et væld af designmuligheder og fuld designfleksibilitet.


Desk Frame 1 (DF1) samler de mange fordele ved one-stop-shopping og er udviklet for at lette dit arbejde; Kombiner en LINAK Kick & Click™ -topramme, en DESKLIFT™ SetPack (indeholdende to løftesøjler, en kontrolboks, en betjening og kabler) og et sæt DESKLIFT™ Fødder. Dette er Desk Frame 1– et alt-i-et LINAK-koncept. DF1 en en komplet pakke med alt, hvad du behøver for at sammensætte dit eget elektriske, justerbare hæve-sænkebord. Faktisk skal du bare tilføje en bordplade.

LINAK Desk Frame 1
TOPRAMME. Kick & Click™ 
Kick & Click™-toprammeløsningen fra LINAK er nok markedets mest intuitive og hurtigste måde, hvorpå du kan samle kontorborde med løftesøjler. Intet behov for værktøjskasser, skruer og bolte - anvend blot Kick & Click til samling af toprammen. Fås i tre versioner. 
 
LINAK Desk Frame 1

SØJLER. DL Setpack
Med DESKLIFT ™ SetPack (DL SetPack) får du et færdigpakket sæt med alle elektriske elementer. Det indeholder et sæt med to løftesøjler, en betjening, en kontrolboks og de nødvendige kabler. Det betyder, at du får alt, hvad du behøver til dit elektriske system plus en kompromisløs designfrihed, idet hver del fås i forskellige varianter. Vælg runde, firkantede eller rektangulære søjleprofiler i tre standardfarver og match dem med dit foretrukne bordpanel - der er et væld af muligheder.

 
LINAK Desk Frame 1

FØDDER. DL Fødder
DESKLIFT™ Fødder (DL Fødder) er den overordnede betegnelse for en række fødder til justerbare kontorborde. De fås i to standardlængder og forskellige bredder, der passer med en række LINAK løftesøjler i diverse profildesign. Derudover kan du vælge imellem to forskellige monteringsmåder - top-monteret og forsænket.

 

LINAK er en one-stop-shop
På mange måder fuldender LINAK Desk Frame 1-konceptet et af de mest omfattende produktkataloger på markedet inden for elektriske systemer til justerbare kontormøbler. LINAK produktserien udstyrer allerede de mest avancerede arbejdsstationer med PIEZO™ Anti-Kollision™ hardware samt energibesparende og miljøvenlige kontorborde, der anvender ZERO™-teknologi og LINAK PVC-Fri™-kabler.

DF1 tilføjer en ekstra dimension til LINAKs serie af løftesøjler, betjeninger, teknologier, apps til mobile enheder og andre tilføjelsesprogrammer til software, der gør det muligt for producenterne at skræddersy løsninger, der opfylder deres efterspørgsel på markeder.

Videoer

Lancering af Desk Frame 1 play-icon

Lancering af Desk Frame 1

Desk Frame 1: Sådan samler du et kontorbord play-icon

Desk Frame 1: Sådan samler du et kontorbord

Filer

Desk Frame 1 brochure

Oplev LINAK konceptet ‘Desk Frame 1’ - en komplet stelløsning til højdejusterbare kontorborde - alt du behøver for at bygge dit hæve-/sænkebord. Løsningen består af tre elementer: Kick & Click™ topramme, DL SetPack (indeholdende søjler, betjening, kontrolboks og kabler) og DL Fødder.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Kick & Click brochure

Læs mere i brochuren om vores unikke Kick & Click koncept.

Fokus på skriveborde

Kontorborde med elektrisk justering passer til dynamiske arbejdspladser og fremtidens arbejdsformer.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.