System

Advanced aktuatorsystemer til komfortmøbler

De avancerede aktuatorsystemer er designet til sengesystemer med justerbar hovedende og fodende og de andre funktioner, vi kender fra standardsystemerne, men som samtidig er udstyret med supplerende funktioner såsom foretrukken indstilling, massage og ekstra indstillingsmuligheder.

Vi ved, at det kræver et kraftigt aktuatorsystem at sikre en jævn og lydløs justering af boksmadrasser af forskellige typer. Derfor har Advanced udgaverne af LINAK® TWINDRIVE™ dobbeltaktuatorerne høj løftekapacitet – op til 7.000 N for at være helt præcis.

Advanced udgaverne af LINAK® TWINDRIVE™ leveres som en samlet enhed – to aktuatorer bygget sammen med integreret kontrolboks. Enheden er meget let at integrere i en elevationsseng eller andre møbler, uden at det går på kompromis med designet. Advanced dobbeltakuatorerne er udviklet til senge, hvor selve sengens design eller tilbehøret kræver ekstra aktuatorer. Ud over det lave støjniveau og pladsbesparende indbygningsmål, der frigør plads under sengen, har dobbeltaktuatorerne også ekstra integrerede funktioner som f.eks. hukommelsesfunktion, der gemmer de foretrukne indstillinger.

TD står for TWINDRIVE
TD indgår i navnet på alle dobbeltaktuatorer fra LINAK. Det er en forkortelse for TWINDRIVE® og signalerer samtidig den høje kvalitet, som LINAK produkterne er kendt for.

Forskellige systemer til forskellige løsninger
Med Advanced udgaverne af de innovative LINAK TWINDRIVE™ dobbeltaktuatorer har du mindst to forskellige systemmodeller at vælge imellem. Det er sengens generelle design, der afgør, hvilken model der er den rette til din applikation.

TD4 Advanced er den ideelle løsning til senge med lamelbund og justerbar hovedende og fodende.

TD5 Advanced er den ideelle løsning til boksmadrasser med justerbar hovedende og fodende, da løftekapaciteten går op til 7.000 N.

 
Bag kulisserne Produktion af LINAK® dual aktuatorer i Slovakiet play-icon

Bag kulisserne Produktion af LINAK® dobbeltaktuatorer i Slovakiet

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge

LINAK håndbetjening HC40 FRAME til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ til elevationssenge

Filer

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boksmadrasser og senge med lamelbund.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Digital styring af elevationssenge - indstil sengen via mobilen

Brug en app som en ny og anderledes trådløs håndbetjening. Læs mere i brochuren om, hvad LINAK Bed Control App kan bruges til. Du kan også læse mere om, hvordan Bed Control App kan tilpasses til dit brand, og hvordan LINAK Software Development Kit kan bruges til at skræddersy appen til dine ønsker.

HC40 FRAME™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". HC40 FRAME™ er designet med en metallic ramme, som adskiller modellen fra HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". Med sit unikke snoede design er HC40 TWIST™ anderledes end de andre HC40 FRAME™ modeller

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.