System

Standard aktuatorsystemer til komfortmøbler

Et standard aktuatorsystem anvendes typisk til sengesystemer med justerbar hovedende og fodende, som samtidig har moderne funktioner som lys under sengen og samtidig kørsel.

Standardsystemet består af Standard udgaven af LINAK® TWINDRIVE™ dobbeltaktuatoren, en egnet håndbetjening og det tilhørende kabel.

Standard udgaven af LINAK® TWINDRIVE® består af en dobbeltaktuator med lavt støjniveau og pladsbesparende indbygningsmål, der frigør mest muligt plads under sengen. Systemet leveres som en samlet enhed - to aktuatorer bygget sammen med integreret kontrolboks.

Enheden er meget let at integrere i en elevationsseng eller andre møbler, uden at gå på kompromis med designet.

TD står for TWINDRIVE
TD indgår i navnet på alle dobbeltaktuatorer fra LINAK. Det er en forkortelse for TWINDRIVE®, og signalerer samtidig den høje kvalitet, som LINAK produkterne er kendt for.

Forskellige systemer til forskellige løsninger
Med Standard udgaverne af de innovative LINAK TWINDRIVE™ dobbeltaktuatorer har du mindst to forskellige systemmodeller at vælge imellem. Det er sengens generelle design, der afgør, hvilken model der er den rette til din applikation.

TD4 Standard er den ideelle løsning til senge med lamelbund med standard madrasstørrelse og behov for justerbar hovedende og fodende.

TD5 Standard er den ideelle løsning til boksmadrasser med justerbar hovedende og fodende, da løftekapaciteten går op til 7.000 N.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

LINAK - produktion i verdensklasse play-icon

LINAK - produktion i verdensklasse

Bag kulisserne Produktion af LINAK® dual aktuatorer i Slovakiet play-icon

Bag kulisserne Produktion af LINAK® dobbeltaktuatorer i Slovakiet

Filer

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boksmadrasser og senge med lamelbund.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.