System

Dobbeltaktuatorsystemer

LINAK TWINDRIVE® aktuatorsystemer til komfortmøbler, der justeres i en glidende og behagelig bevægelse.

Dobbeltaktuatorsystemer til komfortmøbler

LINAK TWINDRIVE® er en komplet enhed – to aktuatorer i én enhed med integreret kontrolboks. Enheden er meget let at integrere i en elevationsseng eller andre møbler, uden at forstyrre designet. TWINDRIVE aktuatorsystemet er støjsvagt og kompakt, så der er masser af ledig plads under sengen. 

TD står for TWINDRIVE®
LINAK dobbeltaktuatorerne har alle navne, der starter med TD. Valg af system afgøres sædvanligvis af jeres designkrav.

  • TD32 er udviklet specielt til elevationssenge med boksmadras, der kræver en del kraft for at bevæge madrassen. Ekstra kanaler til massagemotorer er standard.
  • Med TD33 er det muligt at tilslutte forskelligt tilbehør og ekstra/eksterne lineære aktuatorer, f.eks. til justering af nakkestøtte.
  • TD4 egner sig særligt godt til senge med lette madrasser, hvor der kun kræves moderat kraft, og den leveres med trådløs betjening og mulighed for integration med apps. Hukommelsesfunktionen giver mulighed for flere andre ekstra funktioner. 

En ægte Plug & Play™ løsning
LINAK systemerne er faktisk systemer. Det betyder, at alt passer sammen på tværs af produktsortimentet - ganske enkelt Plug & Play. Alle TD aktuatorerne er kompatible med forskellige betjeningsenheder til komfortmøbler, så i får frie hænder i designet af møblerne. 

 

Videoer

play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

play-icon

LINAK - produktion i verdensklasse

Filer

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boksmadrasser og senge med lamelbund.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

TWINDRIVE TD4 trådløs er den nye standard

Læs om TD4, der er specielt udviklet til elevationssenge med moderat behov for kraft.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.