System

Single aktuatorsystemer

Single aktuatorsystemer til komfortmøbler

Single aktuatorsystemer til komfortmøbler

Det kræver et kraftigt aktuatorsystem at sikre en jævn og lydløs justering af boksmadrasser af alle typer. Single aktuatorsystemerne fra LINAK har høj løftekapacitet, der giver den maksimale fleksibilitet.

To systemversioner til basis eller avancerede løsninger 

Single aktuatorsystemer til komfortmøbler fås i to versioner. Jeres kunders krav og efterspørgsel afgør, hvilken version I skal vælge. På begge versioner sikrer den eksterne strømforsyning et lavt strømforbrug i drift.

  • CBH Basic system er baseret på den kompakte CBH kontrolboks med 2 kanaler. Systemet er det optimale valg til senge med standard boksmadras med justering af hoved- og fodende. 
  • CBH Advanced systemet er baseret på den kompakte CBH kontrolboks med 4 kanaler. Det avancerede system er det rette valg, når der er behov for høj kraft til elektrisk justering af en seng med boksmadras, og man samtidig ønsker ekstra funktioner som massage, lys osv.

En ægte Plug & Play™ løsning

LINAK systemerne er faktisk systemer. Det betyder, at alt passer sammen på tværs af produktsortimentet - ganske enkelt Plug & Play. Vores enkelte aktuatorer til komfortmøbler er kompatible med alle de relevante kontrolbokse og betjeningsenheder til komfortmøbler, så I får frie hænder i designet af møblerne.

Videoer

Kraftige CBH single aktuatorsystemer til elevationssenge play-icon

Kraftige CBH single aktuatorsystemer til komfortsenge

LINAK - produktion i verdensklasse play-icon

LINAK - produktion i verdensklasse

Filer

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boksmadrasser og senge med lamelbund.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.