Kontakt os her
 

LINAK Communication Interface

Frigør det digitale potentiale i dine produkter til sundhedssektoren.

LCi på desktop og LINAK produkter

Bluetooth® eller kablet kommunikation

LCi er en kommunikationsprotokol, der giver OEM'er mulighed for at lave software, der kan kommunikere med LINAK kontrolbokse via et kablet (UART) eller trådløst (Bluetooth) interface

LCi anvendt i LINAK kontrolboks
 
 
LCi anvendt i LINAK kontrolboks

Træk live systemdata fra LINAK systemer

Træk systemstatusoplysninger for hurtigt at identificere systemer, der trænger til fejlfinding, rengøring eller vedligehold eller for at modtage statusnotifikationer om f.eks. lavt batteriniveau eller parring med Bluetooth, så autoriserede brugere kan læse brugshistorik, aktuatorstatus og meget mere.

 
 

Send kommandoer til LINAK systemer

LCi gør det muligt for OEM'er at oprette deres egne systemkommandoer, hvilket gør tilpasning af aktuatorstyringen bedre end nogensinde før alt sammen fra et brugerdefineret interface, der er designet af dit team.

LCi anvendt i LINAK kontrolboks
 
 
LCi illustration

Fuld kontrol over brugerinterface og funktioner

Eftersom LCi blot skaber rammerne for kommunikation med LINAK kontrolbokse, får OEM'erne fuld kontrol over deres integrationsmuligheder, så de kan udvikle præcis det redskab eller produkt, der passer bedst til deres virksomhed.

 
 

Inkluderet i et OneConnect-abonnement

Eftersom OneConnect bygger på LCi-standarden og kommunikerer ved hjælp af denne teknologi, er både OneConnect- og LCi-adgang samlet i ét abonnement.

Læs mere om OneConnect

LCi mobilapp
 

 

Eksempel på anvendelsesmuligheder med LCi

  • Udvikling af en enhed til muskelgenoptræning, der kommunikerer patientens fremskridt fra en database for at begrænse bevægelsesområdet for en legemsdel under behandlingen.
  • Udvikling af et brugertilpasset interface med touchskærm, der viser systemets batteriniveau, patientens vægt vha. et vejesystem, og som gør det muligt at flytte forskellige komponenter i systemet.
  • Overførsel af status (service påkrævet, lavt batteri, systemfejl, vedligehold påkrævet, sikkerhedsstatus) for alle plejesenge på et behandlingssted til en database via en Bluetooth-router.
 

Bemærk: LCi er en udviklingsløsning, der kræver omfattende programmeringsekspertise og en indgående viden om UART- eller Bluetooth-kommunikation, og som måske ikke er det rigtige for alle producenter. Klik på "Anmod om information" for at kontakte vores team, og vi vil med glæde drøfte dit projekt i detaljer. LCi er kompatibel via Bluetooth med COL50, CO71, CO61 (udvalgte versioner), CA63 og CO53 (udvalgte versioner) eller via kabelforbundet forbindelse med COL50, CO71, CO61, CO53 og CO65.

 

  Anmod om information om LCi
til dine LINAK-produkter

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os