Kontakt os her
Patientløftere med LINAK produkter
Li-Ion batteri med høj ydeevne Designet med brugerne i tankerne Enkel at betjene og vedligeholde Trådløs betjening og adgang til data Kompleks funktionalitet lige ved hånden Vælg det rigtige produkt her 30% hurtigere turbofunktion Hygiejnisk design, der let rengøres

Din næste LIFT™ løsning

Strømlinet, effektiv og brugervenlig

Li-Ion batteri med høj ydeevne

Høj løftekraft kræver driftsikkerhed.

Læs mere

Designet med brugerne i tankerne

LINAK® har fokus på, at produkternes form og design skal passe ind i kundernes design af patientløftere.

Læs mere

Enkel at betjene og vedligeholde

LINAK LIFT50™ løsningen er ergonomisk designet med udgangspunkt i plejepersonalet. Designet er enkelt, strømlinet og praktisk. Grænsefladen er brugervenlig og gør ganske enkelt hverdagen lettere.

Læs mere

Trådløs betjening og adgang til data

Parring via Bluetooth® adapter.

Læs mere

Kompleks funktionalitet lige ved hånden

Data er kun værdifulde, hvis man kan handle på baggrund af dem.

Læs mere

Vælg det rigtige produkt her

30% hurtigere turbofunktion

LINAK hjælper andre med at få tingene fra hånden. Hurtigt. Vi ved, hvor travlt du har. Derfor har vi integreret en turbofunktion, der gør arbejdsgangene hurtigere, uden at det går ud over sikkerheden.

Læs mere

Hygiejnisk design, der let rengøres

Hos LINAK sætter vi altid sikkerheden i centrum, og høj hygiejne for dine brugere og patienter er højeste prioritet for os.

Læs mere

Patientløftere i solidt design med komponenter fra LINAK

Som dansk virksomhed har vi sans for godt design. Design handler om mere end æstetik.

Det handler også om at sætte dig i stand til at designe produkter, der er nemme at rengøre, aflæse og betjene.

 

En LIFT™ løsning fra LINAK® tilfører værdi til din applikation

  • Det er en fleksibel løsning, der sikrer, at du hurtigt kan tilpasse dine applikationer til markedets behov
  • Gør dit brand synligt i et konkurrencepræget marked
  • Fra en globalt anerkendt leverandør med stor erfaring inden for hospitals- og plejeapplikationer
 

LINAK turbofunktion

Høj hastighed kræver sikker styring

Hos LINAK hjælper vi gerne med at få tingene gjort. Hurtigt. Vi ved, hvor travlt du har. Derfor har vi integreret en turbofunktion, der gør arbejdsgangene hurtigere, uden at det går ud over sikkerheden.

LIFT50™ har en turbofunktion, der reducerer spildtiden til et minimum, når patientløfteren skal indstilles.

 

LINAK IPX6 vaskbar

Høj sikkerhed kræver høj beskyttelse
Hos LINAK sætter vi altid sikkerheden i centrum, og høj hygiejne for dine brugere og patienter er højeste prioritet for os. COVID-19 har demonstreret svaghederne ved pressede sundhedssystemer. Høj hygiejne er afgørende for at nedbringe risikoen for infektioner. Hospitaler og plejehjem efterspørger løsninger, der understøtter arbejdet - nu og i fremtiden. IPX6 vaskbar hjælper dem på forkant med udviklingen.

For at hjælpe dine kunder med at sikre et bakteriefrit miljø kan du nu designe patientløftere, der tåler grundig vask.

 

LINAK trådløse løsninger

Opkoblede løsninger kræver samarbejde

LINAK tilbyder partnerskaber, så du kan udnytte fremtidens kommunikationsmuligheder. Der er mulighed for trådløs styring og fremtidssikret Bluetooth® til dataudveksling og forebyggende vedligeholdelse, så du er klar til fremtidens digitale løsninger.

 

Design

For os er design ligegyldigt, hvis vi ikke sætter mennesket i centrum
LINAK  har fokus på, at produkternes form og design skal passe ind i kundernes design af patientløftere. Vores produkter er nemme at tilpasse og integrere i dit design: Vi udelader logoer og designer med rene linjer og i neutrale farver, så dine designere nemt kan integrere vores produkter i jeres patientløftere.

Designet skaber værdi
Godt industrielt design starter med slutbrugeren. Som designere har vi ansvaret for at skabe enheder, som er brugervenlige og intuitive. Ved udvikling af LIFT™ serien spurgte LINAK brugerne, hvad der var vigtigst for dem – et moderne design med brugervenlig funktionalitet og et nødstop, der var nemt at finde, og som ikke nemt blev udløst ved en fejl. Vi har sat fokus på at gøre funktionerne enkle og intuitive.

 

Designet til plejepersonalet

Enkelthed kombineret med høj funktionalitet

LINAK LIFT50™ løsningen er ergonomisk designet med udgangspunkt i plejepersonalet. Designet er enkelt, strømlinet og praktisk. Grænsefladen er brugervenlig og gør ganske enkelt hverdagen lettere.

En patientløfter skal skåne personalet mod rygskader ved løft og forflytning af patienterne. Små gentagne bevægelser kan dog også give arbejdsrelaterede skader. For at minimere antallet af unødvendige og ubekvemme bevægelser kan LED-indikatorerne ses fra stående position, og batteriet kan udskiftes med én hånd, fordi vi benytter et let Li-Ion-batteri.

 

LINAK SoftCon2™ reducerer udviklingstiden markant

Din næste applikation kan programmeres på stedet. Med SoftCon2™ kan du udvikle en specialløsning lokalt i samarbejde med en tekniker fra LINAK, som kan tilpasse og indstille softwaren i realtid, mens du kan se og teste resultatet i dit eget værksted eller testcenter.

Kortere udviklingsproces med det ønskede resultat. Når du udvikler online sammen med LINAK, får du det færdige resultat med det samme. I dine hænder, klar til brug.

Læs mere

LINAK SoftCon2 software med tilpasningsmuligheder

 

Parring

Trin for trin-guide til parring af LIFT40+™ eller LIFT50™ systemet med en LINAK betjening - direkte parring foretages på få sekunder, når du følger guiden.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

LIFT løsningen

Det nye design er mere enkelt og brugervenligt med en funktionalitet, der ikke er set før i så slank en enhed. LIFT produktserien er i et enkelt, kompakt og stilrent design.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

Produkter

 
 

LIFT™ sammenligningstabel

 

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os