Kontakt os her

Med OneConnect™ er du altid ét skridt foran

OneConnect er den nye platform til hosting af alle digitale services til LINAK® aktuatorsystemer til hospital- og plejeapplikationer. Via en brugervenlig OneConnect App får serviceteknikere og slutbrugere af produktet nem adgang til relevante systemstatusdata fra applikationer med LINAK produkter.

Brand dine produkter i OneConnect appen, kommuniker direkte til slutbrugerne, og giv dem en bedre produktoplevelse.

OneConnect portalen er et samlet adgangspunkt til alle OneConnect funktioner og tjenester.

Med OneConnect kan teknikerne gribe ind, når og hvor der er brug for det. De kan bruge OneConnect appen til at søge efter og finde produkter, hvor det er tid til service, hvor der er behov for rengøring eller behov for genopladning, og foretage de nødvendige handlinger.

På den måde er du altid på forkant med service- og vedligeholdelsesbehov og kan hjælpe dine kunder inden for hospital- og plejesektoren med at forbedre både pleje, sikkerhed og effektivitet.

 

Brugervenlig og gratis OneConnect™ App

OneConnect App er tilgængelig i AppStore og Google Play til gratis download og bruges som værktøj til detektere applikationer i hospital- og plejemiljøet. Alle dine produkter med integrerede LINAK systemer, der understøttes af OneConnect og som er inden for en smartphones rækkevidde, sender systemstatusdata til OneConnect appen. Statusinformation, der fremhæves i appen, kan være alt fra lav batteristatus og systemfejl til status for service og rengøring. Med informationen lige ved hånden kan det relevante personale foretage de nødvendige handlinger.

 

LCi status for systemsikkerhed

OneConnect rengøring påkrævet

 

OneConnect service help

OneConnect service påkrævet

 
 

OneConnect™ digital løsning

OneConnect er en solid platform, der holder dig forbundet til dit udstyr og til dine kunder. Hvis der er behov for integration til din egen digitale platform eller infrastruktur, understøtter LINAK Communication Interface™ (LCi™) den digitale løsning.

LCi er et sikkert, generisk datainterface, der giver fuld adgang til hele LINAK systemet - med support til din egen skræddersyede løsning, f.eks. smartphone/tablet betjeningsapp samt integration til sygeplejekald og facilitetssystemer. Mulighederne er mange, så kontakt os gerne for oplysninger vedrørende integration til din digitale løsning.

LCi-adgang opdeles i flere niveauer af dataadgang, hvor du har komplet kontrol over, hvem der har adgang til hvilke data fra dine produkter.

Hvis du ønsker at være klar og forberedt til OneConnect og din digitale fremtid, skal du vælge LINAK produkter med integreret LCi, eller som understøtter LCi.

LCi er tilgængeligt til alle LINAK CO kontrolbokse, enten via Bluetooth® eller kablet med Modular Data Interface (MDI).

LCi logo
 
 

Gør OneConnect™ til din egen

Tilpas indholdet i appen via OneConnect portalen. For hvert af dine produkter kan du styre, hvilket produktnavn og billede, du vil have vist i OneConnect appen. Help center-skærmen er en separat side i appen, hvor du kan indsætte dit individuelle produktrelaterede indhold. Det giver dig en unik mulighed for at kommunikere direkte med dine slutbrugere og stille information til rådighed såsom vejledninger, manualer, instruktionsvideoer, telefonnumre til teknisk support, e-mailadresser og meget mere.

 

OneConnect i browser og app

 

OneConnect™ fordele for dig og dine kunder

  • Gratis brugervenlig app med systemstatus i realtid – så serviceteknikerne kan handle, når der er brug for det
  • En brugsklar digital platform i dine applikationer – du behøver ikke udvikle din egen software
  • Tilpas OneConnect til dit eget brand – tilpas appen med din egen brandidentitet og særligt indhold, eller lad kunderne tilpasse den til deres særlige behov
  • Ét kontaktpunkt til alle applikationer med LINAK produkter integreret – slutbrugerne kan tilgå produktdata fra forskellige producenter, der bruger LINAK aktuatorsystemer
  • Integrer OneConnect i din egen platform – kombiner den med eksisterende systemer og samarbejd med tredjeparter

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.