Kontakt os her
OneConnect™ logo

Med OneConnect™ er du altid ét skridt foran

OneConnect™ er den eneste digitale løsning fra LINAK®, du behøver. Én app til dine kunder og serviceteknikere, én cloud til datalagring, én portal, hvor du administrerer det hele. Vælg en LINAK kontrolboks med indbygget Bluetooth®, så er du klar til at blive en del af OneConnect.

Med OneConnect™ er du altid ét skridt foran

Den nye OneConnect-platform hoster alle digitale tjenester i forbindelse med LINAK aktuatorsystemer, der anvendes i hospitals- og plejeapplikationer. Ved hjælp af OneConnect-appen får serviceteknikere og slutbrugere en oversigt over vigtige systemstatusser og oplysninger fra produkter med LINAK komponenter.

Brand dine produkter i OneConnect-appen, kommunikér direkte med slutbrugerne, og giv dem en bedre produktoplevelse. OneConnect-portalen er dit samlede adgangspunkt til styring af brugere, funktioner og tjenester.

OneConnect-portalen er dit adgangspunkt til styring af OneConnect-funktioner og -tjenester.

Ved hjælp af OneConnect-appen kan teknikere søge efter og identificere produkter, der angiver, om planlagt vedligeholdelse, rengøring eller opladning er påkrævet. Dette gør det muligt at træffe passende foranstaltninger mere effektivt. OneConnect sørger for, at du er et skridt foran til at hjælpe dine kunder med at imødekomme de øgede krav til pleje, sikkerhed og effektivitet.

App med LINAK OneConnect™
 
 

Brugervenlig og gratis OneConnect™ App

OneConnect appen kan downloades gratis i App Store® og Google Play™ Store, og den registrerer automatisk produkter i sortimentet, der er udstyret med et LINAK® Bluetooth®-aktiveret system. Appen viser den aktuelle status og det tilpassede indhold, der er konfigureret på OneConnect-portalen, hvilket gør den til en meget brugervenlig løsning. Disse systemstatusser indeholder en række centrale systemoplysninger, såsom lavt batteriniveau, systemfejl, og om der er behov for service eller rengøring. Desuden kan disse statusser tilpasses i software fra LINAK, så de passer til netop din applikation og dit miljø.

QR-kode med link til OneConnect i App StoreDownload fra App Store®

QR-kode med link til OneConnect i GooglePlay StoreDownload fra Google Play™

 
 

Rengøring er nødvendigt

Servicehjælp

 

Service er påkrævet

Tilpas hjælpeindhold

 
 

Sikker og styret adgang til systemoplysninger

Brug OneConnect-portalen til at opfordre teknikere til sikker adgang til systemoplysninger i dine applikationer. Fejlfinding og identifikation af den bagvedliggende årsag til systemets statusoplysninger med detaljerede og sikre visninger af applikationens drift og status.

 

Gør OneConnect unik for dig

OneConnect-portalen giver mulighed for at tilpasse app-indholdet og kommunikere vigtige oplysninger direkte til dine slutbrugere. Brug portalen til at tilføje dit logo, produktbilleder og levere produktspecifikke oplysninger såsom vejledninger, brugermanualer, instruktionsvideoer, kontaktoplysninger og meget mere.

 

Desktop og app med LINAK OneConnect™

 

OneConnect har fordele for dig og dine kunder

  • En digital platform til forbedring af kundeoplevelsen af dine produkter – klar til brug og fleksibel i forhold til dine forretningsprioriteter
  • Gratis app med systemstatus i realtid – styrker effektiv handling
  • Sikker adgang for teknikere til detaljerede systemoplysninger – hurtig og nem fejlfinding eller vedligeholdelse uden behov for ekstra hardware
  • Tilpas appen efter din egen brandidentitet og dit eget indhold – styrk din brandgenkendelse, og giv nem adgang til produktspecifikke oplysninger

Tilfør værdi til din virksomhed, og styrk brugeroplevelsen med OneConnect™.

Kontakt LINAK for at høre mere om, hvordan du kan drage fordel af OneConnect.

Bluetooth® term og logo er registerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.