Kontakt os her

Aktuatorsystemer til anvendelse i sundhedssektoren

Der stilles krav til sundhedssektoren om øget effektivitet, og der er samtidig behov for bedre ergonomi og generelt mere avancerede systemløsninger. De behov og krav kan systemerne fra LINAK give svaret på. Vores systemer omfatter en multifunktionel kontrolboks, der tilsluttes til en eller flere testede og godkendte aktuatorer/søjler og betjenes med en intuitiv hånd- eller fodbetjening.

Uanset om der er behov for et system af høj kvalitet med basal funktionalitet eller et avanceret system med mange intelligente funktioner, kan LINAK systemerne løse behovene inden for pleje på alle typer klinikker, hospitaler og plejehjem og derudover bruges til justeringsløsninger i private hjem og støtte til handicappede.

Systemer afstemt efter behovene
LINAK tilbyder en bred produktportefølje, så du kan sammensætte præcis det system, der er behov for i forhold til anvendelsesområderne. Næsten alle vores produkter er kompatible på tværs, så det er let at skalere løsningen op eller ned i omfang. Vi tilbyder desuden et stadigt større udvalg af værditilførende ekstra funktioner såsom SDT (Service Data Tool), EBC (Electric Brake Control) og OOB (Out Of Bed sensors).

Vælg en certificeret og robust løsning
Alle LINAK produkter til sundhedspleje er testede og certificerede ifølge internationale lægemiddelstandarder. De er vaskbare, IPX4-/IPX6-godkendte og overholder kravene ifølge EN10535. Du får en løsning med en lang levetid, som fungerer fejlfrit hver dag med minimalt vedligehold.

En global partner med stor erfaring
I over 30 år har LINAK udviklet aktuatorer til kørestole , hospitalssenge, patientløftere og mange andre anvendelser. På baggrund af de mange års erfaring har vi forfinet produkterne og udviklet nye, ofte i samarbejde med producenterne. Vi har over 30 datterselskaber på verdensplan. Det sikrer os et godt lokalt markedskendskab, og det sikrer dig, at hjælpen altid er nær, når du har brug for den. 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os