Kontakt os her
System

Systemer til behandlingslejer og -borde

LINAK aktuatorsystemer sikrer en jævn og trinløs justering af lejer og borde til undersøgelse og behandling og sikrer samtidig en bedre ergonomi for behandleren. Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Uanset om du har behov for et system med basal funktionalitet til dine behandlings- og undersøgelsesborde og -lejer eller en avanceret og tilpasset løsning, kan LINAK designe den helt rette systemopsætning på baggrund af vores tre forskellige løsninger. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

MEDLINE & CARELINE - systemer til behandlingslejer og -borde
Aktuatorsystemer til behandlingslejer og -borde

LINAK kontrolboksen tilsluttes til en eller flere testede og godkendte aktuatorer eller søjler og styres med den intuitivt designede betjening. Et integreret system.

Igennem 30 år har LINAK været innovativ og banebrydende inden for plejesektoren og leveret systemløsninger, der løser kundernes behov – og lidt til.

Et fælles system til borde og lejer til undersøgelse og behandling

Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Uanset om du har behov for et system med basal funktionalitet til dine behandlings- og undersøgelsesborde og -lejer eller en avanceret og tilpasset løsning, kan LINAK designe den helt rette systemopsætning til dig.

Udgangspunktet kan være kraft, hastighed, støjniveau, antal kanaler (aktuatorer) eller muligheden for at vælge ekstra tilbehør med tilpassede softwareløsninger, der sikrer den optimale funktionalitet. LINAK tilbyder som standard to forskellige opsætninger til lejer, som giver mulighed for at sammensætte forskellige løsninger. De to opsætninger er: Basis og Medium

Til inspiration kommer her nogle eksempler på typiske systemopsætninger:

Basis:
Løfteaktuator: LA40
Styring: HB30/FS3
Kontrolboks: CA30

Medium:
Løfteaktuator: LA40HP
Ryglæn: LA40
Styring: HB30/FS3
Kontrolboks: CO61

Avanceret:
Løfteaktuator: LA40HP/LA44
Ryglæn: LA40
Styring: HB30/FS3
Kontrolboks: CO71

Meget mere end bevægelse

Sikkerhed og ergonomi har spillet en vigtig rolle i sektoren gennem mange år. Og gør det stadig. Optimering af arbejdsgange, tidsbesparelser for terapeuter og behandlere, så der frigøres tid til patientfokus, er også med til at sikre bedre velfærd. Systemerne fra LINAK er designet på baggrund af behovene. 

Alle LINAK systemerne er designet, så de overholder de krævede standarder, og de er testede og certificerede ifølge internationale lægemiddelstandarder. LINAK tilbyder desuden løsninger, der er IPx4-godkendte.

Vi arbejder altid ud fra høje kvalitetsstandarder i fremstillingen af vores kerneprodukter - aktuator- og søjlesystemløsninger - så vi højner brugerens livskvalitet gennem bedre ergonomi og sikrer trinløs og driftsikker justering. Og sådan skal det blive ved med at være.

Derfor tilbyder vi også forskellige ekstra funktioner, der kan tilføjes til systemet og skabe ekstra værdi. Et eksempel er vores Service Data Tool (SDT). Det giver mulighed for at udtrække data fra systemet og viser batteristatus og oplysninger om aktuatorens aktuelle funktion. 

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LA40 video play-icon

LA40

Filer

Fokus på lejer og borde

Fleksibel funktion og bedre ergonomi er vigtige parametre ved brug af undersøgelses- og behandlingsbrikse.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os