System

Systemer til behandlingsstole

LINAK aktuatorsystemer sikrer en jævn og trinløs justering af behandlingsstole og sikrer samtidig en bedre komfort for patienten og bedre ergonomi for behandleren. Forskellige behov taler for forskellige systemer. Uanset om I ønsker et system med basal funktionalitet til jeres behandlingsstole eller en avanceret og tilpasset løsning, har LINAK det rette system til jer. LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til behandlingsstole: De kan sammensættes til forskellige løsninger. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

Aktuatorsystemer til behandlingsstole

En eller flere godkendte LINAK aktuatorer tilsluttes til en kontrolboks og betjenes fra en intuitiv betjening. Så har du et system!
Igennem 30 år har LINAK  segmentet MEDLINE® & CARELINE® stået for innovativ og banebrydende udvikling af udstyr til behandlingssektoren med systemløsninger tilpasset til kundernes behov.

Et typisk system til behandlingsstole

Behandlingsstolen gøres justerbar og udstyres med tilbehør, der øger komforten for patienten og samtidig optimerer sundhedspersonalets arbejdsrutiner. 

Forskellige behov taler for forskellige systemer. LINAK har både bred erfaring og en omfattende produktportefølje, og uanset om du ønsker et system med basal funktionalitet til dine behandlingsstole eller en avanceret og tilpasset løsning, har vi det rette system til dig. 

LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til behandlingsstole: De kan sammensættes til forskellige løsninger. De tre er: Basis, Medium og Avanceret.

Her kommer tre eksempler:

Basis:
Aktuator til højdeindstilling: LA31
Ryglæn: LA23
Benstøtte: LA23
Betjening: HB30
Kontrolboks: CA40

Medium:
Aktuator til højdeindstilling: LA34
Ryglæn: LA31 / LA40
Benstøtte: LA31
Betjening: HB80
Kontrolboks: CO61

Avanceret:
Aktuator til højdeindstilling: LA44 / BL1 (søjle)
Ryglæn: LA31 / LA40
Benstøtte: LA40
Betjening: ACK-panel, FPP, DPH
Kontrolboks: CB20
Batteri: BA21

Tilpassede softwareløsninger tilbydes til alle de nævnte kontrolbokse, og du kan yderligere tilføje værditilførende ekstraudstyr som f.eks. massagemotor, vægt, USB-stik til telefonopladning osv. 

Meget mere end bevægelse

Sikkerhed og ergonomi har spillet en vigtig rolle i sektoren gennem mange år. Og gør det stadig. Optimering af arbejdsgange, tidsbesparelser for personalet, så der frigøres tid til patienterne, er også med til at sikre bedre velfærd. Systemerne fra LINAK er designet på baggrund af behovene. 
Alle LINAK systemerne er designet, så de overholder de krævede standarder, og de er testede og certificerede ifølge internationale lægemiddelstandarder. LINAK tilbyder desuden løsninger, der er IPx6-godkendte og vaskbare.
Vi arbejder altid ud fra høje kvalitetsstandarder i fremstillingen af vores kerneprodukter - aktuator- og søjlesystemløsninger - så vi højner brugerens livskvalitet gennem bedre ergonomi og sikrer trinløs og driftsikker justering. Og sådan skal det blive ved med at være. 
Derfor tilbyder vi forskellige ekstra funktioner, der kan tilføjes til systemet og skabe ekstra værdi. Et eksempel er vores Service Data Tool (SDT2). Det giver mulighed for at udtrække data fra systemet og viser batteristatus og oplysninger om aktuatorens aktuelle funktion. 

 
Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.