System

Systemer til hospitalssenge

LINAK aktuatorsystemerne muliggør en trinløs indstilling af hospitalssenge og giver samtidig øget funktionalitet med indbygget intelligens og en lang række værdiforøgende funktioner. Specifikationerne for et LINAK system afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau, antal kanaler (aktuatorer) og omfanget af ekstra tilbehør. LINAK tilbyder fleksible systemer, der opfylder alle markedets behov. Tre eksempler på basis til avancerede løsninger kan ses herunder.

Aktuatorsystemer til hospitalssenge

Systemet består af en eller flere testede og godkendte løftesøjler og/eller aktuatorer. De tilsluttes til en kontrolboks og styres med en intuitiv betjening. Så har du et system Hvis vi supplerer med specialsoftware, får vi en avanceret løsning.

Igennem 30 år har LINAK været innovativ og banebrydende inden for plejesektoren. Vi leverer systemløsninger, der løser kundernes behov - og lidt til.

Et fælles system til hospitalssenge

Specifikationerne for et system til hospitalssenge afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau, antal kanaler (aktuatorer) og omfanget af ekstra tilbehør. LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til hospitalssenge: Basis, Medium og Avanceret.

Til inspiration kommer her nogle eksempler på typiske systemopsætninger:

Basis:
Aktuatorer: LA40 (en eller to)
Betjening: ACOM
Egenskaber: ingen

Middel:
Kontrolboks: CO61
Aktuatorer: LA40 (op til fire)
Betjening: HB80 (med lås)
Egenskaber: ACO (intelligent operatørstyring)

Avanceret:
Kontrolboks: CO71
Aktuatorer/søjler: LA40 og/eller BL1 (op til fire)
Betjening: HB80 (med lås)
Egenskaber: ACT (intelligent Attendant Control med touch-skærm), vægt, OOB (Out Of Bed detection), UBL (Under Bed Light), EBC (Electric Brake Control), Battery Backup, Power Security (alarm, hvis strømledningen tilsluttes, mens sengen flyttes) og meget mere.

Meget mere end bevægelse

Sikkerhed og ergonomi har spillet en vigtig rolle i sektoren gennem mange år. Og gør det stadig. Optimering af arbejdsgange og tidsbesparelser for personalet, så der frigøres tid til patienterne, er også med til at sikre bedre velfærd. Systemerne fra LINAK er designet på baggrund af behovene. 

Modellerne CA30, CA40 og CO61 giver mange fordele i den sammenhæng. Blandt andet er de frem for alt "fejlsikret". Det betyder, at udstyret ikke kan bevæges utilsigtet, og at en eventuel kortslutning ikke beskadiger eller ødelægger systemet.

Alle LINAK systemerne er designet, så de overholder EN60601-standarden, og de er testede og certificerede ifølge internationale lægemiddelstandarder.

Vi arbejder altid ud fra høje kvalitetsstandarder i fremstillingen af vores kerneprodukter - aktuatorer , kontrolbokse og betjeninger - så vi højner brugerens livskvalitet gennem bedre ergonomi og sikrer trinløs og driftsikker justering af sengen.

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge play-icon

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

Basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Justerbare aktuatorløsninger til moderne sundhedspleje. Opgrader dit analoge aktuatorsystem - og nyd godt af de mange fordele med OpenBus™

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.