System

Systemer til patientløftere

LINAK aktuatorsystemer sikrer jævn og trinløs løft og justering af patientløftere og sikrer samtidig en bedre ergonomi for patient og personale. Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau og antal kanaler (aktuatorer). LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til patientløftere, som giver mulighed for at sammensætte forskellige løsninger. De tre er: Basis, Medium og Avanceret.

Aktuatorsystemer til patientløftere

En kontrolboks med 24V batteri tilsluttes til en eller flere testede og godkendte aktuatorer og styres med den intuitivt designede betjening. Et integreret system til patientløftere, der giver øget sikkerhed i patienthåndteringen. 

Igennem 30 år har LINAK været innovativ og banebrydende inden for sundhedssektoren og leveret systemløsninger, der løser kundernes behov – og lidt til.

Systemer til patientløftere

Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau og antal kanaler (aktuatorer). LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til patientløftere, som giver mulighed for at sammensætte forskellige løsninger. De tre er: Basis, Medium og Avanceret.

De dækker alle typer patientløftere - også til meget store patienter. Med LINAK aktuatorer er det muligt at konstruere løftere med op til 12,000 N på aktuatoren. 

Til inspiration kommer her nogle eksempler på typiske systemopsætninger:

Basis:
Aktuator til løfter: LA31
Betjening: HB30
Batteri: CBJH

Medium:
Aktuator til løfter: LA34
Benholder: LA23
Betjening: HB30
Kontrolboks: CBJ2
Batteri: BAJ

Avanceret: 
Aktuator til løfter: LA44
Benholder: LA23
Aktuator til slynge: LA23

Betjening: HB30
Kontrolboks: CBJC
Batteri: BAJL (Li-ion-batteri)

Meget mere end bevægelse

Sikkerhed og ergonomi har spillet en vigtig rolle i sektoren gennem mange år. Og gør det stadig. Optimering af arbejdsgange, tidsbesparelser for personalet, så der frigøres tid til patienterne, er også med til at sikre bedre velfærd. Systemerne fra LINAK er designet på baggrund af behovene. 

Alle LINAK systemerne er designet, så de overholder EN10535-standarden, og de er testede og certificerede ifølge internationale lægemiddelstandarder.

Vi arbejder altid ud fra høje kvalitetsstandarder i fremstillingen af vores kerneprodukter - aktuatorsystemløsninger - så vi højner brugerens livskvalitet gennem bedre ergonomi og sikrer trinløs og driftsikker justering. Og sådan skal det blive ved med at være.

Derfor tilbyder vi også forskellige ekstra funktioner, der kan tilføjes til systemet og skabe ekstra værdi. Et eksempel er vores Service Data Tool (SDT). Det giver mulighed for at udtrække forskellige typer data fra systemet, herunder batteristatus og oplysninger om aktuatorens aktuelle ydelse. 

Videoer

play-icon

Sikker patienthåndtering med systemløsninger fra LINAK til elektriske patientløftere

play-icon

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere

play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

JUMBO gør patienthåndteringen mere sikker

JUMBO systemløsninger til patientløftere skaber forbedringer i både produktion, anvendelse og service. LINAK tager sikker patienthåndtering alvorligt.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

LA44 IC og LA43 IC - intelligent styring

LA44 IC og LA43 IC med intelligent styring åbner en helt ny verden af muligheder.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.