Kontakt os her
System

Systemer til plejehjemssenge

LINAK aktuatorsystemløsninger sikrer en trinløs justering af højde, ryglæn og benstøtte og kan udstyres med andre værdiforøgende funktioner, der øger sikkerheden og effektiviteten. Specifikationerne for et LINAK system afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau, antal kanaler (aktuatorer) og omfanget af ekstra tilbehør. LINAK tilbyder fleksible systemer, der opfylder alle markedets behov. Se eksempler på basis til avancerede løsninger.

MEDLINE & CARELINE systemer til plejehjemssenge
Aktuatorsystemer til plejehjemssenge

En kontrolboks tilsluttes til en eller flere testede og godkendte aktuatorer eller søjler og styres med den intuitive betjening. Så har du et system. Når vi supplerer med intelligent software og ekstra værdiforøgende funktioner, får vi en avanceret løsning.

Igennem 30 år har LINAK været innovativ og banebrydende inden for plejesektoren og leveret systemløsninger, der løser kundernes behov.

Et fælles system til plejesenge

Helt naturligt afstemmes specifikationerne efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau, antal kanaler (aktuatorer) og omfanget af ekstra tilbehør. LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til plejehjemssenge: Basis, Medium og Avanceret.

Til inspiration kommer her nogle eksempler på typiske systemopsætninger:

Basis:
Kontrolboks: CA40
Aktuatorer: 3x LA40
Betjening: HB80 (med lås)

Medium:
Aktuatorer: 3x LA40
Betjening: ACOM

Avanceret:
Kontrolboks: CO61
Aktuatorer: 4x LA40
Betjening: FPP (fleksibelt patientpanel)
Egenskaber: ACO (Intelligent Attendant Control), UBL (Under Bed Light), EBC (Electric Brake Control), OOB (Out Of Bed detector), WET (wet-bed sensor) og batteribackup.

Meget mere end bevægelse

Sikkerhed og ergonomi har spillet en vigtig rolle i sektoren gennem mange år. Og gør det stadig. Optimering af arbejdsgange, tidsbesparelser for personalet, så der frigøres tid til patienterne, er også med til at sikre bedre velfærd. Systemerne fra LINAK er designet på baggrund af behovene.

Modellerne CA40 og CO61 giver mange fordele i den sammenhæng. Blandt andet er de frem for alt "fejlsikrede". Det betyder, at udstyret ikke kan bevæges utilsigtet, og at en eventuel kortslutning ikke beskadiger eller ødelægger systemet. 

Alle LINAK systemerne er designet, så de overholder EN60601-standarden, og de er testede og certificerede ifølge internationale lægemiddelstandarder. LINAK tilbyder desuden løsninger, der er IPx6-godkendte og vaskbare. 

Ekstra værdiforøgende funktioner tilvælges som ekstraudstyr. De øger sikkerheden for både personale og beboere, og målet er at øge effektiviteten og optimere den tid, personalet har sammen med beboerne. 

Udgangspunktet er, at vi altid arbejder ud fra høje kvalitetsstandarder i fremstillingen af vores kerneprodukter - aktuatorer, kontrolbokse og betjeninger - så vi højner brugerens livskvalitet gennem bedre ergonomi og sikrer trinløs og driftsikker justering af sengen.

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os