System

Systemer til plejesenge

En LINAK aktuatorsystemløsning sikrer trinløs justering af højde, ryglæn og benstøtte på plejesenge. Specifikationerne for LINAK systemet afstemmes efter de individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau, antal kanaler (aktuatorer) og omfanget af ekstra tilbehør. LINAK tilbyder fleksible systemer, der opfylder alle markedets behov. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

LINAK systemer til plejesenge

Kombiner en kontrolboks med en eller flere testede og godkendte aktuatorer og styr det hele med en intuitiv håndbetjening. Et integreret system. 

Igennem 30 år har LINAK været innovativ og banebrydende inden for plejesektoren. Vi leverer systemløsninger, der løser kundernes behov.

Et fælles system til plejesenge

Specifikationerne for et LINAK system afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau, antal kanaler (aktuatorer) og omfanget af ekstra tilbehør. LINAK tilbyder som standard to forskellige opsætninger til plejesenge - basis og medium. Skalerbarheden er stort set ubegrænset mellem de to løsningsopsætninger.

Til inspiration kommer her et par eksempler på typiske systemopsætninger:

Basis:
Kontrolboks: CA30
Aktuatorer: 2x LA27 (en eller to)
Betjening: HB70 / HL70

Medium:
Kontrolboks: CA40
Aktuatorer: 3x/4x LA40 (op til fire)
Betjening: HB70/HL70/HB80

Avanceret:
Kontrolboks: CO61
Aktuatorer: 3x/4x LA40 (op til fire)
Betjening: HB70/HL70/HB80

Meget mere end bevægelse

Sikkerhed og ergonomi har spillet en vigtig rolle i sektoren gennem mange år. Og gør det stadig. Optimering af arbejdsgange, tidsbesparelser for personalet, så der frigøres tid til patienterne, er også med til at sikre bedre velfærd. Systemerne fra LINAK er designet på baggrund af behovene. 

Modellerne CA30 og CA40 giver mange fordele i den sammenhæng. Blandt andet er de frem for alt "fejlsikret". Det betyder, at udstyret ikke kan bevæges utilsigtet, og at en eventuel kortslutning ikke beskadiger eller ødelægger systemet. 

Alle LINAK systemerne er designet, så de overholder EN60601-standarden, og de er testede og certificerede ifølge internationale lægemiddelstandarder. LINAK tilbyder desuden løsninger, der er IPx6-godkendte og vaskbare. 

Vi arbejder altid ud fra høje kvalitetsstandarder i fremstillingen af vores kerneprodukter - aktuatorer, kontrolbokse og betjeninger - så vi højner brugerens livskvalitet gennem bedre ergonomi og sikrer trinløs og driftsikker justering af sengen.

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.