Teknologi & trend

Care For Tomorrow Today

Care for Tomorrow Today™ er et princip hos LINAK. Det er en tankemåde, der sikrer, at vi altid tænker fremad og sammen finder nye måder at forbedre sikkerhed, komfort og ergonomi på for patienter og plejepersonale over hele verden.

Med flere og flere plejekrævende borgere og færre hænder til at klare opgaverne er der presserende behov for intelligente løsninger, der skaber effektive arbejdsgange og øger patienternes komfort og sikkerhed. Derfor er "Care for Tomorrow Today" blevet et mantra hos LINAK i alt, hvad vi gør.

Vi er overbeviste om, at det er helt essentielt at tænke fremtidsorienteret. Kun på den måde kan vi både nu og i fremtiden levere avancerede og ergonomisk korrekte løsninger, der gør en reel forskel. Vi vil gerne drive udviklingen sammen med dig.

Gør en positiv forskel
Når godt håndværk kombineres med vores Intelligent Care Solutions™ bliver vigtige produkter såsom plejehjemssenge, kørestole, patientløftere og undersøgelsesborde til avancerede løsninger. Det gavner både patienterne, plejepersonalet og samfundet som hele.

Med andre ord  Care For Tomorrow Today

Henriette Petersen, sosu-hjælper:
“Intelligente plejeløsninger som for eksempel intelligente senge betyder ikke, at vi besøger brugeren mindre. Men med den intelligente teknologi kan vi lægge besøgene på de tidspunkter, hvor borgeren har mest brug for det. Det betyder rigtig meget for borgeren og de pårørende – og for os."

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.