Kontakt os her
Teknologi & trend

Vi har bred erfaring og viden på applikationssiden

LINAK har over 30 års erfaring med udvikling af driftssikre og innovative elektriske aktuatorsystemer til anvendelse i sundhedsplejen. Care for Tomorrow Today™ – i partnerskab med os.

Er du klar? Teknologi og trends

Når du vælger LINAK som udviklingspartner, får du 30 års specialistviden indbygget i dine løsninger.

Du kan finde dit arbejdsområde her og se, hvordan vi hjælper dig til at udvikle "Care for Tomorrow Today". 

Aktuatorsystemer til hospitalssenge
Der er typisk flere senge på et hospital end læger og sygeplejersker, så hvis du kan udvikle en seng, der nedbringer antallet af tidskrævende opgaver for personalet, er der næsten garanti for gode resultater. LINAK Intelligent Care Solutions™ giver dig en lang række muligheder for at tænke innovativt.

Aktuatorer til plejehjemssenge
Med LINAK teknologi kan plejehjemssenge udstyres med intelligente sikkerhedsfunktioner såsom Nurse Call og Under Bed Light og give en alarm, hvis en beboer forlader sengen eller sengen bliver våd.

Aktuatorsystemer til patientløftere
Sikkerhed og driftsikkerhed er primære parametre ved udvikling af patientløftere. Men det kræver mere at blive sygeplejerskers og patienters foretrukne leverandør, og LINAK kan hjælpe jer med at sætte høje standarder for produkterne.

Elektriske aktuatorer til tandlægestole
Elektriske aktuatorer fra LINAK giver fleksible indstillingsmuligheder på tandlægestole og mulighed for at kombinere flere bevægelser i én glidende arbejdsgang.

Aktuatorsystemer til plejesenge
De rette hjælpemidler kan gøre ældre og handicappede mindre afhængige af hjælp i hjemmet, og det er en sektor i vækst. Vores intelligente aktuatorer giver næsten ubegrænsede muligheder for at tænke innovativt ved design af plejesenge.

Elektriske aktuatorer til behandlingslejer og -borde
Rygproblemer er et meget almindeligt helbredsproblem blandt sygeplejersker og læger. Derfor er bedre ergonomi og fleksible behandlings- og undersøgelseslejer og -borde med elektrisk justering helt centrale fokusområder - og netop her er LINAK eksperter.

Lineære aktuatorsystemer til behandlingsstole
Patienten sidder ofte længe i en behandlingsstol, og derfor er det oplagt at bygge ekstra funktionalitet ind i stolene ud over de helt oplagte indstillingsmuligheder. Læselys, opladning af mobiltelefon - LINAK tilbyder en lang række ekstra funktioner.

Lineære aktuatorer til kørestole
Driftsikkerhed og komfort er lige vigtige parametre ved design af kørestole. Det kræver stærke, små og støjsvage elektriske aktuatorer med lavt energiforbrug, så brugeren kan justere stolen trinløst og præcist.

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.