Kontakt os her
Teknologi & trend

Lithium-ion batterier – effektiviserer den elektriske fremtid i sundheds- og plejesektoren

Batterier som hovedstrømforsyning eller backup i medicinske applikationer bliver mere og mere almindelige, og i øjeblikket ser vi et skift fra blysyre- til Lithium-ion batterier. Lithium-ion batteriteknologien har mange fordele. Ud over at tilbyde langtidsholdbarhed og meget stabil batteriydelse til applikationer inden for hospitals- og plejesektoren giver teknologien også høj energitæthed, letvægtsdesign og øgede cyklusser. Alt i alt er Lithium-ion batterier ideelle til anvendelser, hvor tiden bør bruges på pleje og ikke på opladning eller udskiftning af batterier.

Farvet billede af medicinske symboler og Lithium-ion batteri i løsninger til hospitals- og plejesektoren.

Sikkerhed og kvalitet

Hos LINAK® prioriterer vi sikkerheden i vores batteriproduktion. Vi gør vores yderste for at udvikle batterier med et højt sikkerhedsniveau for slutbrugerne, hvilket er det primære fokus i vores produktudvikling. Vi sikrer kvaliteten ved kun at vælge batterikomponenter fra certificerede leverandører og teste hver eneste detalje i vores avancerede testlaboratorier for at se, hvordan de fungerer i simulerede levetidsscenarier. Derefter tester vi igen for at sikre, at kombinationen af komponenter og designet af hele produktet opfylder vores høje kvalitets- og sikkerhedskrav.

 

Fejlsikret design

Lithium-ion batterier fra LINAK er unikke og designet med fokus på sikkerhed med specialudviklede, forseglede kapslinger, der omfatter styring af ventilationsmekanismer til overtryksbeskyttelse. Sikkerhed er afgørende for både patienter og plejepersonale, og det er også vigtigt med hensyn til udstyrets levetid. Vores batterier er designet til at opfylde høje sikkerhedsstandarder.

 

Sikkerhed gennem design

Den mekaniske kapsling på BA22 er designet til at afbøde konsekvenserne i tilfælde af overophedning af et Lithium-ion batteri. Vores emballagekonfiguration anvender en innovativ blanding af isolerende og faseskiftende materialer til effektivt at stoppe spredning til naboceller. Desuden fungerer de integrerede flammefangere som en yderst effektiv barriere, der forhindrer flammerne i at slippe ud af en kompromitteret celle og opretholder kapslingens konstruktionsmæssige integritet.

For at yde yderligere beskyttelse mod overophedning er kapslingen hermetisk forseglet med kontrollerede ventilationsmekanismer, der er designet til effektiv styring af overtryk, hvilket bidrager til et sikrere driftsmiljø for battericellerne.

LINAK BA22 Lithium-ion batteri med monteringsklemmesystem.LINAK BA22 Lithium-ion batteri
 
 
 

Blåt batteriikonDobbelte PCP-porte til stabling

Blåt batteriikonPålidelig ydeevne

Blåt batteriikonNem montering

Blåt batteriikonKvalitetskontrolleret

Blåt batteriikonGodkendt til medicinsk brug

Blåt batteriikonIPX6 Washable

Blåt batteriikonLang levetid

Blåt batteriikonOverophedning

 
 
 

Fokus på slutbrugeren

Lithium-ion batterier fra LINAK er designet med slutbrugeren i tankerne. De er kraftfulde, lette og mindre end blysyrebatterier. Og med en levetid på op til 8 gange længere end konventionelle batterier og ingen ekstra vedligeholdelse for at forlænge levetiden giver Lithium-ion batterier betydelige fordele for slutbrugerne.

 

Høj ydeevne – langvarig effekt

Vælg LINAK Lithium-ion batterier for pålidelig og langvarig effekt. I modsætning til Lithium-ion batterier falder blysyrebatterispændingen betydeligt med en nedadgående afladningskurve. Brugere af Lithium-ion batterier nyder godt af en flad afladningskurve med kun et lille fald i spænding, hvilket resulterer i ensartet effekt over en længere periode og en lavere udskiftningsfrekvens.

En afladningskurve med flad, grå Lithium-ion kurve og nedadgående, rød blysyrekurve
 
 

Vaskbarhed – sætter nye standarder

Antimikrobiel resistens er en akut global trussel mod folkesundheden, der gør infektioner alvorligere og i nogle tilfælde vanskeligere at behandle. Det hele skyldes, at bakterier og skimmelsvamp udvikler sig på en meget beklagelig måde, og derfor er vaskbarheden af sundhedsplejeudstyr og komponenter ekstremt vigtig for at beskytte både patienter og personale. LINAKs batterier overholder IEC60601-standarderne og opfylder IPX6 Washable-standarden for at modstå stærke rengøringsmidler, varmt vand og højtryksstråler fra moderne vasketunneller.

 

Fordele ved Lithium-ion batterier

Ud over ydeevnen giver Lithium-ion batteriets lange levetid et hurtigt investeringsafkast. Blysyrebatterier kan være en billigere løsning, men Lithium-ion batterier holder flere gange længere, hvilket gør dem til det mest omkostningseffektive valg.

Også i hospitals- og plejemiljøer kan tidsbesparelser fra reduceret udskiftning og opladning omsættes til plejeydelser.

Vippe med rødt blysyrebatteri i den nederste ende og gråt Lithium-ion batteri og et blad i den øverste ende
 
 

Digitalisering

Alle vores Lithium-ion batterier er udviklet til intelligent kommunikation med LINAK kontrolbokse. Det giver apps som OneConnect™ og LINAK Communication Interface (LCi™) systemer mulighed for hurtigt og effektivt at få adgang til batteristatus på stedet eller med fjernadgang for nemt at diagnosticere batterirelaterede problemer.

 

Godkendt teknologi

Alle LINAK produkter er udviklet med fokus på innovativ teknologi og overlegen kvalitet med stort fokus på sikkerhed. Vores robuste batterier er designet med sikkerhed i tankerne og tager højde for potentielle faktorer for at sikre deres lange levetid.

Før batterierne forlader fabrikken, gennemgår de strenge tests for ydeevne under forskellige miljøforhold – inklusiv høj eller lav temperatur, varierende luftfugtighedsniveauer og atmosfærisk tryk

Vi ved, at et nedbrud betyder besvær. Derfor er vores mål at sikre, at du får et afprøvet og testet produkt af høj kvalitet – kort sagt et pålideligt produkt.

Etablering af batteritestfaciliteter, flere grønne batterier opstillet til afprøvning hos LINAK.
 

Leveringssikkerhed

Producenter af udstyr til sundheds- og plejesektoren skal kunne stole på forsyningen af batterier og komponenter. Som kunde er LINAKs globale tilstedeværelse vores måde at sikre, at du får en lokal og hurtig forsyningskæde, der opfylder dine behov. LINAKs produktions- og logistikpersonale er certificeret til professionel håndtering af dine Lithium-ion batterier.

LINAK: Batterier og kontrolbokse til patientløft play-icon

LINAK: Batterier og kontrolbokse til patientløft

Fordelene ved LINAK lithium-ion-batterier til mobilt sundhedsplejeudstyr play-icon

Fordelene ved LINAK lithium-ion-batterier til mobilt sundhedsplejeudstyr

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os