Teknologi & trend

LINAK serie af kontrolbokse – alt i én boks

LINAK CO serien af kontrolbokse spænder bredt. Vi har forbedret hygiejneegenskaberne, forenklet kabelføringen og udviklet en innovativ beslagsløsning, så boksene kan monteres i flere retninger. Og vigtigst af alt er funktionerne den nye standard hos LINAK.

Derfor kalder vi det "Én verden – én boks"
Med over 30 års erfaring og dybdegående viden og ekspertise sætter LINAK nye standarder ved at indbygge flere nye funktioner i sortimentet af kontrolbokse. Produkterne er globalt godkendt, og vi er altid klar til at hjælpe med lokale leverancer og service. SMPS er standard på alle kontrolbokse og sikrer, at de kan indgå i mange forskellige hospitals- og plejeapplikationer. Ved at tilføje endnu en kontrolboks med CO-Link™ får du dobbelt så mange kanaler og ekstra ydeevne, stadig styret via én håndbetjening.


Kontrolbokse der tåler maskinvask 
Hygiejne er en afgørende parameter i sundheds- og plejesektoren. Derfor er alle vores kontrolbokse som standard produceret med LINAK IPX6 Washable DURA™ teknologien, som gør produkterne vandtætte og maskinvaskbare i langt større omfang, end de aktuelle standarder kræver. Med LINAK kvaliteten får du høj ydeevne og 5 års garanti på kontrolboksene.

Kan integreres overalt
Med kompakt design og lav vægt er der fleksible installationsmuligheder, og den innovative kabelføring gør monteringen fleksibel. Med et snuptag monteres boksen i forskellige retninger med det innovative beslag, og alle kontrolbokse kan nemt monteres med reservebatteri, hvis det kræves særlige steder.

LINAK serie af kontrolbokse – alt i én boks

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.