Kontakt os her
Teknologi & trend

Strømlinet effektivitet

Producenter af hospitals- og plejesenge skal fokusere på det væsentlige for at kunne producere løsninger til konkurrencedygtige priser – uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne.

LINAKs aktuatorer, kontrolboks CA10, kontrolboks HB400 – på blå baggrund, kædet sammen med prikker og linjer.

Aldrende befolkninger, pandemier, livsstilssygdomme og kroniske lidelser er alle en drivende faktor for markedsvæksten i hospitalssengebranchen. Efterhånden som der bruges flere penge på kritisk sundhedsinfrastruktur, og kroniske sygdomme bliver mere udbredt i hele verden, vil markedet for hospitalssenge vokse. En ny serie af uundværlige produkter fra LINAK® sparer producenterne for værdifuld tid og omkostninger ved at levere præcis det, de har brug for. Det, som er nødvendigt for at designe, installere og levere sengeløsninger af høj kvalitet på et svært konkurrencepræget og voksende globalt marked.

 

Essentiel på mange måder

Spyder™ løsningen er strømlinet og nedskaleret til det væsentlige med præcis det, der kræves til en standard sengeløsning, og udviklet så producenterne kan spare tid, plads og penge. Kontrolboksen til Spyder løsningen, CA10, er mindre og vejer mindre end nogen anden kontrolboks og leveres med alle kabler formonteret med faste længder for at spare værdifuld tid på alt lige fra køb til montering.

 

Alt hvad du har brug for

Som betroet global leverandør har LINAK et ansvar for at bidrage til at forbedre vores kunders resultater. Det er vigtigt for os, at kunderne forbliver konkurrencedygtige på et stadig mere konkurrencepræget marked for plejesenge til hjemmet. Derfor har vi lanceret Spyder serien af nyttige produkter, der sparer tid og omkostninger i hele produktionsprocessen. Ved at levere præcis det, kunderne har brug for – og kun det – tilbyder vi det nødvendige for at producere en løsning til en konkurrencedygtig pris på et hurtigt voksende marked – uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne.

Alexander Lund Brock, produktchef, LINAK A/S

Detaljeret infografik, der forklarer, hvordan Spyder systemet fra LINAK sparer tid, omkostninger, plads og besvær.

 

Ny tilgang til standardiserede processer

Tidligere kunne det være en tidskrævende omgang at håndtere separate kabler med forskellige længder og komponenter. Med kun én lagerenhed og færre varianter gør CA10 kontrolboksen det hurtigt for installatørerne at finde frem til komponenterne på hylderne og spare tid på at samle dem, før de monteres. Problemet er ofte, at man udgår for de enkelte komponenter som f.eks. et enkelt kabel, hvilket løses ved, at alle komponenter leveres formonteret.

 

Kompakt og strømlinet design

Den kompakte, pladsbesparende enhed giver producenterne mere plads til at skabe optimale sengedesign. Med LINAK LA24 aktuatoren er der f.eks. tale om en kompakt løsning, der optager minimal plads, hvilket betyder, at enheden ikke stikker ud, når sengen foldes sammen og stables under transport. En ekstern strømforsyning betyder også, at sengen er en lavspændingsenhed, hvilket øger fleksibiliteten, når sengen samles. For installatører er monteringen af kontrolboksen på sengeapplikationen blevet betydeligt forenklet sammenlignet med en flerkomponentløsning. Den er fuldstændig analog, leveres med ledninger og er klar til plug & play.

 

Fremtidssikret

Med fokus på den fremtidige lovgivning for affaldshåndtering og miljøhensyn har LINAK skabt emballage, der sparer plads og tid, når det skal sorteres. Ingen papkasser eller polystyren, bare enkel emballage i ét materiale, der optager minimal plads og nemt kan bortskaffes til fremtidig genanvendelse.

Hvis du vil vide mere om Spyder aktuatorsystemet, kan du bsøge de enkelte produktsider (CA10, SMPS10, LA24) eller kontakte os direkte.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvad er LINAK Spyder™?

LINAK Spyder™ er et omkostningseffektivt aktuatorsystem med 3-4 motorer, der drives af en ekstern SMPS.

Hvad består LINAK Spyder™ af?

Denne komplette løsning omfatter en SMPS10 ekstern 100 W Switch Mode Power Supply, en CA10 fuldt analog kontrolboks (med elektronik, faste kabler og port til håndbetjening), der kan monteres på LA24 aktuatoren, en HB400/HB70 analog håndbetjening og udvalgte LA24 og LA27 aktuatorer til senge med 3 eller 4 motorer.

Hvilke brancher er LINAK Spyder™ tiltænkt?

LINAK Spyder er beregnet til grundlæggende sengeapplikationer i f.eks. hjemmeplejen.

Hvilke lande/regioner fås LINAK Spyder™ til?

I øjeblikket findes der fire versioner af SMPS10 (220-240 VAC): EU, Storbritannien, Australien og Kina.

Kan jeg bruge andre elektriske aktuatorer fra LINAK til Spyder™-løsningen?

CA10 er kompatibel med aktuatorerne LA24 og LA27. Vær opmærksom på, at CA10 kun kan monteres på LA24 aktuatoren til sengens rygdel.

Hvilke kabler fås til LINAK Spyder™?

CA10 leveres med formonterede kabler i faste længder, der passer til de fleste plejesenge til hjemmet. Kontakt din lokale LINAK salgstekniker, hvis du har yderligere spørgsmål til kabellængder.

Hvad er IP-klassen for LINAK Spyder™?

LINAK Spyder er IPX4-klassificeret, når håndbetjeningen er tilsluttet til CA10-kontrolboksen. IPX4 betyder, at produkterne er beskyttet mod stænk og egner sig til manuel rengøring, helst med en fugtig klud.

Sørg for, at holde stikket til strømkablet tørt under rengøring.

CA10-platformen, der er tilsluttet en ekstern strømforsyning ( SMPS10 ), er certificeret i overensstemmelse med den generelle standard for medicinsk elektrisk udstyr, IEC 60601-1.

Det samme gælder for SMPS10-strømenheden. CA10 er designet til IPX4 i overensstemmelse med kravene i standarden for hospitalssenge, IEC 60601-2-52, og SMPS10 er designet til IP21 i overensstemmelse med kravene i standarden IEC 60601-1-11 for medicinske elektriske systemer, der anvendes i hjemmeplejen.

IEC 60601-1 angiver, at kravene til et ME-system skelner mellem "inden for" og "uden for" PATIENTMILJØET. Når SMPS10 er aktiveret til brug, er den uden for PATIENTMILJØ, og hvis/når den rengøres, er der ikke længere forbindelse mellem sengen og SMPS10.

Jeg ønsker at afmontere CA10 fra LA24.

Vi anbefaler kun at afmontere CA10 fra LA24 aktuatoren, hvis det er absolut nødvendigt. Se videoen om, hvordan du monterer, for at få instruktioner om, hvordan du afmonterer korrekt uden at beskadige CA10 snap-on-mekanismen.

Hvis jeg kommer til at ødelægge et kabel, kan det så udskiftes?

Det er ikke muligt at udskifte et ødelagt kabel, da det er fastgjort til kontrolboksen.

Kontakt din lokale salgstekniker hos LINAK.

Hvad hvis jeg vil have en batteri backup?

Det er ikke muligt i øjeblikket.

Kan jeg tilslutte to håndbetjeninger til systemet?

Ja, hvis du tilkøber en samleboks som f.eks. en MJB2/MJB5

Kan jeg få baggrundslys på håndbetjeningerne?

Det er ikke muligt i øjeblikket.

Kontakt din lokale salgstekniker hos LINAK.

Hvad hvis jeg kun har brug for 1 eller 2 motorer?

Det er ikke muligt i øjeblikket.

Kontakt din lokale salgstekniker hos LINAK.

Hvad hvis jeg vil have en 5. motor?

Det er ikke muligt i øjeblikket.

Kontakt din lokale salgstekniker hos LINAK.

Er Spyder™ også kompatibel med 110 V lande?

Det er ikke muligt i øjeblikket.

Kontakt din lokale salgstekniker hos LINAK.

Kan jeg køre fire individuelle funktioner på en CA10?

Ja, du kan køre fire individuelle analoge funktioner på en CA10, så længe du holder dig inden for 100 W og en duty cycle på 2/18 min.

Hvad koster LINAK Spyder™?

Kontakt din lokale LINAK repræsentant.

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os