LINAK systemer til automatiseret bevægelse

Flere og flere funktioner i dagligdagen bliver automatiseret. Det er særligt relevant på steder, der er svært tilgængelige, og i anvendelser, hvor sikkerheden er afgørende. LINAK TECHLINE® har over 30 års erfaring med at udvikle komplette elektriske aktuatorløsninger til automatiserede eller fjernstyrede arbejdsgange inden for byggeri, landbrug, industrimaskiner, landbrugsmaskiner og mange andre sektorer.

Systemer og løsninger fra LINAK består af en eller flere aktuatorer med integreret styring (IC), datamodtager og en styringsenhed. Generelt kan systemerne inddeles i to typer:

  • Tilsluttet til elnettet
  • Ikke tilsluttet til elnettet
Begge typer leveres altid med mulighed for RF-modtager og fjernbetjening, traditionel håndbetjening eller Bluetooth® Technology til styring via app på smartphone.

Traditionelt benyttes løsninger, der ikke er tilsluttet til elnettet, i biler, traktorer, høstmaskiner og lignende. Systemer, der er tilsluttet til elnettet, anvendes typisk til industriel automatisering, ventilation, spildevandshåndtering, i landbruget osv.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.