Kontakt os her
LINAK systemer til automatiseret bevægelse

Verden bevæger sig mod mere og mere automatisering. Det er særligt relevant på steder, der er svært tilgængelige, og i anvendelser, hvor sikkerheden er afgørende. LINAK TECHLINE® har over 30 års erfaring med at udvikle komplette elektriske aktuatorløsninger til automatiserede eller fjernstyrede arbejdsgange inden for byggeri, landbrug, industrimaskiner, landbrugsmaskiner og mange andre sektorer.

Systemer og løsninger fra LINAK til disse forretningsområder består af en eller flere aktuatorer med integreret styring (IC), datamodtager og en styringsenhed. Generelt kan systemerne inddeles i to typer:

  • Tilsluttet elnettet
  • Ikke tilsluttet elnettet

Traditionelle løsninger, der ikke er tilsluttet elnettet, benyttes i biler, traktorer, høstmaskiner og lignende. Systemer, der er tilsluttet elnettet, anvendes typisk til industriel automatisering, i løsninger til landbruget og meget andet.

Begge typer leveres altid med mulighed for RF-modtager og fjernbetjening eller traditionel håndbetjening. Hvis du søger en løsning, der er nem at integrere i din applikation, er aktuatorer med integreret styring (IC - integrated controller) det helt rigtige valg. IC-aktuatorerne har typisk funktioner som justerbar hastighed og slaglængde, præcis tilbagemelding om position, soft start og stop og meget mere*.

*Funktionerne varierer efter IC-model (Basic, Advanced, Parallel og BUS)

 

Systemoversigt

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.