System

Plug & play-aktuatorløsninger

LINAK TECHLINE produkterne er komplette elektriske aktuatorløsninger, hvor hele teknologien til intelligent bevægelse integreres i én og samme applikation. De er utroligt enkle at installere.

Kraftige aktuatorsystemer, der er enkle at integrere

Verden bevæger sig mod mere og mere automatisering. Det er særligt relevant på steder, der er svært tilgængelige, og i anvendelser, hvor sikkerheden er afgørende. LINAK TECHLINE® systemerne er ægte plug & play-løsninger til automatiseret eller fjernstyret bevægelse inden for byggeri, landbrug, industrimaskiner, landbrugsmaskiner og meget andet. 
Uanset om du vælger en løsning med eller uden tilslutning til elnettet, leveres udstyret med mulighed for RF-modtager og fjernbetjening, eller en traditionel håndbetjening.

Traditionelt benyttes løsninger, der ikke er tilsluttet til elnettet, i biler, traktorer, høstmaskiner eller lignende. Systemer, der er tilsluttet til elnettet, anvendes typisk til industriel automatisering, ventilation, spildevandshåndtering, i landbruget og meget andet.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Move for the Future – aktuatorer med integreret styring play-icon

Move for the Future – aktuatorer med integreret styring

Filer

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Move for the Future

Læs mere om fremtidens justeringsløsninger med IC-aktuatorer.

Move on - go electric!

Læs om fordelene ved aktuatorløsninger sammenlignet med hydrauliske systemer.

Fokus på pergolaer

Pergolaer giver behagelig skygge, når solen står højt på himlen. Systemløsninger fra LINAK anvendes til hurtig og enkel styring af pergolaer til solafskærmning.

Fokus på lamelafskærmning til bygninger

Lamelsystemer til bygninger gør det let og enkelt at styre lys- og varmeindfald og skabe et bedre indeklima og bedre energieffektivitet.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.